Ferie

Barcelona kalder..

2018 du er god ved os, ihvertfald indtil videre – you gotta love it! Det første halve år af 2018, har blandt anden budt på 1 stk meget uventet frieri, den årlige familie skiferie med R’s familie – ret så herlig ferie, en forlænget weekend i Berlin – kærestehygge på højt plan, en eventyrlig roadtrip i USA, et karriere skift for mit vedkomne og et nyt ret så fantastisk job til R. Vi skal vidst ikke brokke os, vi er ret så priviligerede og jeg ELSKER det. Hvem ved hvad dagen imorgen bringer, måske ser vores liv helt anderledes ud, så det er om at nyde det så længe der varer.

Det næste halve år, har også en masse skønne oplevelser i vente – I can’t wait. Om 1 uges tid drager jeg alene i sommerhus med alle 3 unger, de har netop indvilliget i et par dages sommerhus hygge med deres mor. R har desværre ikke mere ferie tilbage, efter vores lange rejse til USA, så ungerne må nøjes med mig. Så må vi se om vi ender med, at slå hinanden halvt ihjel, hih. Ej jeg tænker at det nok skal gå. Jeg har allerede planlagt et par lange dage på stranden, med Tour De France på mobilen og hygge langs strandkanten. Eventuelt en tur i Bon Bon Land, et par timer i legeland og en bio tur – vi skal ihvertfald helt ned i gear og bare hygge.

Udover en tur i sommerhus, så byder resten af 2018 blandt andet også på en mini ferie i Spanien, rettere sagt en weekend til Barcelona – 1,5 uge for R’s vedkomne, en rund fødselsdag – christ, jeg skal finde på en gave! et par eksamener og en forlænget weekend til London ved juletid, hvor vi alle 5 skal nyde et par dage. Det er dog ikke jul uden julekalender, så vores hdmi kabel kommer med på tur, så vi kan streamer julekalenderen og se den på en almindelig skærm. Jeg glæder mig til at vise ungerne vores favorit by, men mest af alt, så glæder jeg mig på nuværende tidspunkt, til vores kæreste tur til Barcelona.

Jeg har aldrig været i Barcelona før, så jeg glæder mig til, at Barcelona tager mig med storm og sparker benene væk under mig. R skal der ned og arbejde i en uge, hvor jeg flyver ned og mødes med ham, så vi kan nyde en weekend sammen, i det jeg tror er en ret så vidunderlig by og så flyver vi sammen hjem. Jeg er meget spændt på flyturen der ned, det er første gang jeg skal flyve helt alene, men mon ikke det går, har ihvertfald svært ved at se hvad der kan gå galt. Med en fuld opladt Ipad, yndlingsserien downloadet på Netflix og et par timers ro i et fly, se det er jo nærmest ferie bare i sig selv, heh

Idet jeg aldrig har været i Barcelona før, har jeg allerede nu researchet en masse og fået en masse fantastiske fif af en god veninde, som har været i byen en million gange. Listen over seværdigheder er kæmpe, tiden knap og madstederne uendelig – what to do? jeg kan slet ikke vente, hih. R er allerede træt ved tanken om de mange ting vi skal nå, men han er så overbærende, så mon ikke det går det hele – han skal bare bestikkes med et glas iskold vin eller en lækker drink.

Jeg påtænker, at vi lejer et par cykler for weekenden og indtager Barcelona på cykel, så vi kan nå ud hvor alle de lokale befinder sig, hvorend det så er? Efter store overvejelser omkring booking af en feriebolig spanien, ente vi alligevel med, at booke et hotel i det Gotiske Kvarter, et hotel til en nogenlunde fornuftig pris, et hotel der ser ud til, at være et hyggeligt lille hotel i moderne stil, ganske som vi elsker det. Generelt virker det som om, at hotelpriserne i Barcelona, er prismæssigt på det samme niveau, som hotelpriserne i London. Så kan man naturligvis vælge, at bo lidt længere ude og finde hoteller til bedre priser, men vi vil godt bo centralt med mulighed for, at gå direkte ned og ud i det pulserende storbyliv. Vores hotel virker umiddelbart som om, at det ligger rimelig centralt og sådan cirka, lige i midten af alle de mange ting vi godt vil se og opleve. Så vi satser på, at det bliver en helt fantastisk tur, med ekstra mange fantastiske oplevelser, til at tage med hjem i bagagen.


Alle tips, fif og gode råd modtages med kyshånd. Især fif til steder, hvor der er fantastisk at tage billeder, vil være guld værd. R har nemlig besluttet, at udvide vores kamera samling med endu et nyt kamera, inden turen går til Barca – det for crazy. Mon vores unger ender med at få samme interesse, for at tage billeder – man har vel lov at håbe, hih.

Barcelona

Ingen kommentar

Skriv et svar