Ferie

Bambi på glat is i Trysil

Bambi på glat is i Trysil

Igår ankom vi til winter wonderland, efter det der føles som flere år i bilen. Ej det er slet ikke rigtigt, hih, vores unger er fantastiske at have med på kør selv ferie, vi hører ikke meget fra dem, med mindre de er sultne, tørstige eller de skal på toilettet, og selv her er de stadig meget medgørlige. De er en sand fryd at være i selskab med, lige på det punkt.

Igår var det K’s fødselsdag, så dagen blev brugt på udpakning, madlavning og fejring af K. Det er ikke normalt at vi er så tidligt afsted på skiferie, men det var lige hvad der kunne lade sig gøre, når vi er 3 familier det skal passe ind hos. Det var smadder hyggeligt og så kunne vi få ladet ordentligt op til idag, hvor vi skulle ud i kulden i et par timer, for ja, her er skisme koldt, om det er koldere end sidste år, hvor vi var i Stöten, det ved jeg faktisk ikke, men man skal ihvertfald være pakket godt ind.

Planen var egentligt at alle 3 unger skulle på skiskole i år, men den plan holdt desværre ikke helt, grundet dårlig planlægning og dårlig kommunikation, så de må have det tilgode til næste år, hvis vi skulle være så heldig, at få råd til lidt ferie, nu hvor der pludselig, men glædeligt, kom et bryllup i vejen, for alle mine mange rejseplaner. Tænker at et bryllup er mindst lige så fantastisk og magisk, som det er at tage på eventyrlige ferier ?

Salomon ski

Første dag lakker mod enden og jeg kan konstatere, at jeg ikke har glemt alt hvad jeg lærte sidste år, eller året før det. Jeg er stadig Bambi på glat is, men måske en Bambi med lidt mere is i maven. Ikke nok is eller mod, til at jeg kan følge med R, han er stadig nødt til at væbne sig med en del ekstra tålmodighed, så det er godt at han er sådan en tålmodig mand, hih. Uanset hvad, så er jeg en meget fin Bambi på glat is, med mine nyindkøbte Salomon ski og Rossignol støvler. Det er utroligt at man kan blive så glad, for noget der i min verden, altid har været så uendelig ligegyldigt!

pistekort Trysil

R og jeg fik udforsket lidt forskellige pister, for der er rigeligt at vælge imellem her i Trysil. Jeg er kun til blå og grønne pister, grønne er blevet lidt for kedelige og nogle af de blå er stadig for overvældende for mig, men det gik rigtig fint på de sidste pister. Første pist var der virkelig mange mennesker og virkelig mange ‘nybegyndere’, fuldstændig ligesom jeg. Det er jeg på ingen måde tryk ved, der er ingen af os der har lært ‘ski sproget’, at tolke vise situationer, eller at have 100% styr og kontrol over vores ski. Det er bare ikke en kombi jeg er fan af og det blev så slet ikke bedre, da Hr. smart i en fart på sit snowboard, ikke have kontrol over hvad han gjorde og fik taget mig med i farten. Det var heldigvis et harmløst styrt og vi begge kom godt afsted igen, men det var med hjertet helt oppe i halsen og tåre pressende på, at jeg kom ned for enden af bjerget. Vi valgte herefter at tage de blå pister, som ligger lidt mere inde på midten af bjerget og det var det perfekte valg. Der var næsten ingen mennesker, pisterne var egentligt nok mere grønne, hvis man kikker på hældningen, men de var smalle, hvilket nok gjorde dem blå, en fuldstændig perfekt pist, til mit niveau! Så imorgen starter vi ud på kælkebakkerne og på de grønne pister, for de helt helt små og efterfølgende bliver de 2 store hevet med op på den gode blå pist, imens farmor passer lille L. Vejret har været rigtigt godt idag, meget blæsende på toppen af bjerget og naturligvis også meget koldt, men det gode vejr skulle heldigvis fortsætte imorgen, så vi må klæde os ekstra godt på igen.

Salomon Astra ski 2017

Ingen kommentar

Skriv et svar