Livsstil

Da nytåraften pludselig tog en meget uventet drejning

forlovelsesring

Nytåraften startet mildestalt virkelig dårligt ud. R er lidt af en computer nød og han har længe snakket om, at få slettet indholdet på min computer og så starte helt forfra, for den er igennem de sidste par år, blevet en del langsommere. Et par timer efter R er gået igang, kan jeg ikke finde et par forskellige mails på min bærbare, som jeg står og skal bruge. Begge computere er synkroniserede, så det hele skulle ligge på den bærbare, så jeg kunne benytte den, imens han pillede ved den anden. De der mails var bare pist forsvundet og her snakker vi alle VIGTIGE mail og så brød helvede ellers løs! Jeg var rasende og det er jeg slet ikke i tvivl om, at alle naboer i hele omegnene var klar over, shiit hvor var jeg vred! Der blev råbt og skreget, hvilket absolut ikke hjalp på situationen, men min frustration var kolossal. Efter et par frustrerende timer, begyndte jeg at bløde en smule op, jeg var stadig vred, men jeg kunne igen snakke til R, uden at bide hoved helt ad ham. Han havde jo ikke gjort det med vilje, så efterhånden som timerne skred frem, blev jeg mere og mere sur og vred over situationen og knap så meget på R.

Trods den noget anspændte stemning, fik vi alligevel hygget under madlavningen, nusset om den lækre mad, nydt vores unger og R fik helt rigeligt med drinks på os, det hjælper jo altid lidt på humøret, eller måske det kun hjælper på mit humør. Vi blev for meget længe siden enige om, at være alene hjemme nytårsaften. Efter en jul fyldt med arrangementer, kærlighed og nærvær, kender jeg vores lille familie godt nok til at vide, at vi har brug for en langsom og rolig nytåraften, hvor vi alle kan gøre præcis hvad der passer os. Nytåraften handler for os om hygge og ekstra god mad!

Efter vores årlige lange gåtur med hund og børn, blev det tid til en meget sen dessert efterfulgt af slappe i sofaen med film i flimmerkassen. A og L blev begge puttede inden kl 24, da de faldt i søvn i henholdvis deres seng og sofa, så da klokken slog 24:00 eller måske det rettere hedder 00:00, var det kun R, K og jeg der hoppede ind i det nye år. Få sekunder efter vi hoppede ind i det nye år, faldt R meget uventet på knæ, med den smukkeste ring i hånden. Meget overvældet, en smule rundforvirret, helt rød i fjæset og total speechless, fik jeg svaret JA! Ja, så nu kan jeg skisme kalde mig for forlovet, hvad sker der lige for det ? Det havde jeg aldrig drømt om og jeg havde slet ikke set det komme. Jeg har verdens bedste kæreste og nu kan jeg på et eller andet tidpunkt i fremtiden, officelt kalde ham for min mand. Shiit, det er vildt!!

Det bliver helt skørt at skulle planlægge et bryllup, jeg skal pludselig til at forholde mig til ting, jeg aldrig har drømt om før. På nuværende tidspunkt har jeg helt ærligt, ikke det helt store forhold til hvad der skal ske, for hvad skal der egentligt ske til et bryllup? Jeg har kun 2 ‘krav’, det ene er, at det er min gamle veninde der skal vie os, hun er jordens bedste og sejeste præst og så vil jeg gerne til Maldiverne på bryllups rejse. Alt det andet må vi finde ud af undervejs, for jeg ved at min bedre halvdel, styrer sådan noget som planlægning og det at tage beslutninger til UG.

I går købte jeg billetter til bryllupsmessen ude i Bellacenteret, der bliver afholdt d. 13-14 januar 2018, så der tager vi ud søndag d. 14 og forhåbentligt får en masse inspiration, så vi kan blive lidt klogere på hvad vi gerne vil. Vi ved med sikkerhed, at vi ikke bliver gift i år, det er der simpelthen ikke pengene til, med alle de rejser vi skal på. Nu starter vi lige med en uges skiferie, efterfulgt af bryllupsmesse og så må vi se hvad tiden bringer. Lige nu lever jeg ihvertfald på ekstra lykke og ser frem til en hyggelig skiferie med unger, svigerfamilie og rasmus søster, mand og unger. Der er intet som en aktiv ferie og en masse frisk luft, hih.

blomster

 

Ingen kommentar

Skriv et svar