Morgenmad/ Opskrifter

Opskrift på syndig og sund bagt grød med abrikos

Opskrift på syndig bagt grød med abrikos

Jeg elsker de hverdage, hvor jeg kan starte dagen langsomt ud. Jeg sætter utrolig stor pris på en afslappet morgen hvor der kan kræses lidt ekstra om morgenmaden. Jeg er så priviligeret, at jeg har en utrolig skøn og meget engageret mand, som tager sig af vores 2 store unger hver morgen alt imens, at jeg og vores mindste kan ligge i vores senge og boble lidt videre. Hvor heldig er jeg ik’ lige ? Jeg føler ihvertfald, at jeg har vundet i lotteriet, hihi.

Her til morgen havde jeg ekstra god tid, da jeg var vågnet samtidig med Rasmus og de 2 store. Derfor besluttede jeg mig for, at det igen var tid til en omgang bagtgrød. Der går desværre alt for længe imellem, at jeg har tid til at lave en omgang bagt grød, men idag var der endelig tid, jubii. Jeg har tidligere lavet portionsanrettet bagt grød, som blev et kæmpe hit, så valget faldt igen på portionsanrettet grød, blot i en anden forklædning og med lidt anden smag.

Både Linus og jeg nød den lækre bagte grød med abrikos, imens der kørte lidt tegnefilm i flimerkassen. Det var virkelig en skøn morgen, hvor der blev hygget lidt ekstra, lige hvad vi begge trængte til. Den lækre bagte grød faldt igen i rigtig god jord og skal uden tvivl laves igen i løbet af ugen. Det er en lækker og sund måde at starte sin dag på og så smager denne bagte grød virkelig syndigt, trods den indholder gode og sunde ingredienser, der er med til at give kroppen lidt ekstra energi og holde maven mæt. what’s not to like ? jeg er ihvertfald fan!

Opskrift på overdådig bagt grød med abrikos

Opskrift på syndig og sund bagt grød med abrikos.

Du skal bruge følgende til 2 små ramekiner: 

Sådan gør du: 
Rør alle de tørre ingredienser godt sammen.
Tilsæt herefter de våde ingredienser og rør godt igen.
Sprøjt ramakinerne med lidt kokosolie.
Fordel grøden ligeligt imellem de 2 ramakiner.
Halver abrikosen og fjern stenen.
Top grøden med 1 halv abrikos og tryk den lidt ned i grøden.
Bag grøden i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, i ca 15-20 minutter.
Lad grøden afkøle let inden servering.

Server den syndige og lune bagte grød som den er, eller gør som jeg og top den af med lidt vaniljeskyr. Mums, det kan virkelig anbefales.

Rigtig god fornøjelse og bon appétit.

bagt grød når det er bedst. Opskrift på den lækreste bagte grød

 

Ingen kommentar

Skriv et svar