Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Strawberry mojito

opskrift på strawberry mojito

Fredag du er som altid kærkommen. Godt nok havde vi fri i går, men det blev til en aktiv fridag for mit vedkomne. Derfor er det velfortjent med en ekstra fridag, der bliver nydt i haven. Der er nu intet som solens lækre kys på kinderne, alt imens man kan slubre en lækker strawberry mojiti i sig.

Fredagscocktail - Strawberry mojito

Onsdag aften kørte vi i sommerhus, hvor vi blev til i dag. Det er jo allerede i næste weekend at det går løs, så jeg var lige nødt til, at få styr på svømning i åbent hav, cykelrute og løberute. Det blev til, at der kom styr på cykelrute og svømning i åbent hav. Det gik egentlig ganske fint, men kom slet ikke langt nok ud i vandet, i forhold til hvor vi skal ud på lørdag. Min skræk holdt mig tilbage, så jeg er meget spændt på, om jeg kan overvinde min frygt på lørdag, eller om jeg panikker og er nødt til at opgive. Det der med at opgive ligger ikke rigtig til min natur, så jeg satser stærkt på at jeg overvinder det, når jeg ligger der i vandet med et par hundrede andre, der måske har det ligesom jeg. Cyklingen gik ganske glimrende, det var hårdt men ikke noget af betydning. Det eneste problem der kan opstå ved cykling, er en eventuelt punktering, for så har jeg et seriøst problem! Har aldrig lappet et hul før, eller for den sagsskyld skiftet slange på en cykel, som vil blive tilfældet på lørdag, hvis uheldet skulle være ude. Vi fik ikke løbet den rute vi skal ud på, så jeg krydser fingre for ordentlig afmærkning, så jeg ikke ender på den forkerte side af Ø’en, hihi. I sidste ende skal det vel nok gå alt sammen, så længe jeg lige overvinder min frygt.

Alt imens at tankerne omkring lørdagens Tri-stævne styrter rundt i hovedet på mig, så nyder jeg selvskabet af min mand og en iskoldt jordbær mojito, til udsigten af vores mellemste og mindste, der render rundt på græsset og leger. Denne lækre strawberry mojito er læskende, frisk, uimodståelig og total sommerlækker efter min mening. Spørg du Rasmus, så er den lige en tand for sød til ham, men jeg er helt klar på at indtage den i lidt større mængder, hihi. Den gør sig virkelig perfekt på sådan en varm og lækker fredag som idag, hvor solen står højt på himlen og dens varme stråler, luner vores vinterblege kinder. Mums siger jeg bare!

sommerlækker jordbær mojito opskrift

Opskrift på lækker Strawberry mojito.

Du skal bruge følgende: 

  • 3 cl lys rom
  • 3 cl jordbærsirup
  • 0.5 cl Rose’s sugar cane
  • Saften fra 1/2 lime
  • 6-8 mynte blade
  • Danskvand
  • Jordbær og lime til pynt.

Sådan gør du:
Fyld dit glas med knust is, et par skiver lime, lidt friske halverede jordbær og mynte blade som nuldres let mellem fingerne så bladene frigiver deres smag.
Hæld rom, jordbærsirup, sugar cane og limesaft over og top op med danskvand, husk at smage til!

Server den iskolde og sommerlækre strawberry mojito, som en forfriskende cocktail, så snart solen titter frem på den blå himmel. Denne sommerlækre cocktail vil giver dig lidt ekstra point i bogen, hos dine venner og familie.

Rigtig god fornøjelse.

cocktail til den varme sommerdag - strawberry mojito

Ingen kommentar

Skriv et svar