Is/ Opskrifter

Chokolade nicecream – opskrift på sund og vegansk chokoladeis.

opskrift på Chokolade nicecream

Jeg har for engangskyld spist andet en grød til morgenmad, hvad sker der lige for det ? Jeg vågnede her til morgen og tænkte, nu må der simpelthent ske lidt forandringer, så idag blev det til en lille skål chokolade nicecream. Tror vidst lige at dagen startede herre godt, hva’! Man kan da vidst heller ikke starte dagen meget bedre, end med en omgang nicecream, hihi.

Opskrift på sund og vegansk chokoladeis - Nicecream

Jeg vil for engangskyld forsøge at holde mig kort, for mine indlæg med opskrifter har det altid med, at tage en eller anden form for drejning, så indlægget også omhandler alt muligt andet, end blot lige opskriften. Beklager, jeg er bare en kvinde der har svært ved at begrænse mig og holde mig til få ord, hihi.

Nicecream er simpelthen en fantastisk måde, at indtage en syndig dessert, morgenmad eller bare en lækker snack på. Denne nicecream er en chokolade nicecream, men en nicecream kan laves i mange forskellige smagsvariationer, så det er virkelig kun fantasien der sætter grænser for udvalget. Det er ubeskrivelig nemt at lave nicecream, så der er helt seriøst ingen undskyldninger for, ikke at give sig i kast med det. Det tager ikke mange minutter at lave og så kan du med god samvittighed, indtage en lækker og syndig is, som er uden raffineret sukker og fløde, ja faktisk er den 100% vegansk, så alle kan være med på den!

Opskrift på Chokolade nicecream ala Camilla. 

Du skal bruge følgende: 

  • 1-2 frosne bananer, skrællede og skåret i små stykker.
  • 2-5 spsk vand
  • 1 spsk kakaopulver
  • 1 tsk vaniljepulver

Sådan gør du:
Blend bananer, kakao, vanilje og 2 spsk vand godt sammen i en blender. TIP! Husk at skrabe siderne ned undervejs.
Blendt i et par minutter til du har en lækker, glat og luftig chokolade nicecream. TIP! Tilsæt eventuelt lidt ekstra vand undervejs, hvis der skulle være behov.
Server den lækre chokolade nicecream med det samme, eller kom den i en lufttæt beholder og stil i fryseren. Husk at tage isen ud af fryseren omkring 10 minutter før servering.

Hvis du vil gøre din nicecream lidt ekstra syndig, så top den med lidt Zero chokolade topping fra Bodylab og lidt frisk frugt.

Rigtig god fornøjelse.

opskrift på nem chokolade is uden ismaskine - nicecream

Ingen kommentar

Skriv et svar