Opskrifter

Opskrift på nemme syltede rødløg

Opskrift på nemme syltede rødløg

Jeg er en sucker for syltede rødløg, helt ærligt, hvem er ikke det ?! Syltede rødløg er noget af det nemmeste at lave, smager viderunderligt godt og er perfekt som tilbehør i nærmest alt. Så skynd dig ud i køkkenet og få lavet en stor portion, så du altid har nogle syltede rødløg lige ved hånden.

Syltede løg er fremragende til hjemmelavet hotdogs, i burgere, salater, sandwich eller i en udsøgt kebab. Mulighederne er mange, så det er virkelig bare at give sig i kast med det. Er sikker på at du ikke vil fortryde det.

Oftes får jeg først lavet de syltede rødløg i sidste øjeblik, så de stadig er sprøde og har fået et lækkert sødt og let syrligt eddiketwist, som efter min mening er noget af det bedste, ved lige netop syltede rødløg. Jeg laver gerne en stor portion, som jeg opbevarer på køl i et sylteglas. Efter et par dage bliver rødløgene bløde og får den smukkeste lilla/pink nuance, med en lækker og sød syrlig smag. Mums siger jeg bare.

syltede rødløg på den nemme måde

Opskrift på nemme syltede rødløg.

Du skal bruge følgende: 

  • 1 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 2 store rødløg

Sådan gør du: 
Skær løget ud i tynde løgringe og kom dem i et skoldet sylteglas.
Kog eddike, vand og sukker op i en gryde, til alt sukkeret er opløst.
Lad eddikeblandingen svale lidt og hæl den herefter over løgene. Luk glasset til og opbevar på køl.

Der er intet som nemme opskrifter som denne! Du kan med fordel tilsætte diverse krydderier til eddikeblandingen, for at tilføre lidt ekstra smag til de sød syrlige løg.

Rigtig god fornøjelse.

nem opskrift på syltede rødløg

Ingen kommentar

Skriv et svar