Andre lækkerier/ Morgenmad/ Opskrifter/ Sundere søde sager

Opskrift på lækre proteinpandekager med banan

Opskrift på proteinpandekager med banan

Når min morgenmad ikke består af en lækker og sund havregrød, ja så består den af disse, alt for lækre banan proteinpandekager. Det er vigtigt med en sund start på dagen og med disse banan proteinpandekager, kan dagen simpelthen ikke starte meget bedre. Vores morgener er som regl lidt hektiske, så det er efterhånden sjældent at jeg har tid til, at lave dem i hverdagen, men når jeg trænger til lidt selvforkælelse, så står disse banan pandekager på menuen.

Opskrift på lækre proteinpandekager med banan

Pandekagerne er spækket med gode og sunde råvare, som er med til at holde dig mæt i længere tid, det er for min en win win. Pandekagerne er ret simple at lave og kræver enlig ikke specielt meget tid. Jeg laver altid mine pandekager små, da de er nemmest at vende på panden, når de lige kan komme ind under paletkniven, bare et lille tip.

Pandekagerne smager rigtigt skønt og er dejlig lette, især i forhold til mange andre opskrifter, jeg har været igennem på proteinpandekager. De har været alt for bombastiske og en tand for tørre hvis du spørg mig, men det er jo alt sammen en smagssag. Denne opskrift giver ihvertfald nogle utrolig velsmagende, lette og saftige pandekager, hvis du spørg mig. Jeg spiser gerne mine pandekager toppet med lidt nøddesmør og frisk banan, men efter at have prøvet de lækre Zero toppings fra bodylab.dk, så er jeg begyndt at toppe pandekagerne med den lækre pancake topping, eller med deres alt for skønne toffee topping, mums! Det giver pandekagerne et lidt mere luksuriøs udtryk og smag hvis du spørg mig. Pandekagerne kan toppes med lige præcis det du ønsker, så prøv dem endelig.

Opskrift på proteinpandekager med banan.

Du skal bruge følgende:

  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk kanel
  • 2 æggehvider
  • 1 æg
  • 10 g nødder
  • 30 g banan

Sådan gør du:

  • Kom alle ingredienserne i en skål og blend det med en stavblender. Bemærk! Du kan med fordel bruge mere banan. Forholdene i denne opskrift er taget ud fra, hvad jeg indtage af kalorier ved mit morgenmåltid.
  • Steg pandekagerne i lidt kokosolie på en varm pande. Har du en non-stick pande, så kan de også steges uden nogen former for fedtstof på panden. Tip! Lav dine pandekager små i størrelsen, så er de lettere at vende på panden.

Spis pandekagerne mens de stadig er varme, med lige netop det tilbehør du bedst kan lide. Rigtigt god fornøjelse.

Banan proteinpandekager opskrift

Ingen kommentar

Skriv et svar