Livsstil

Nyt yndlings topping fra bodylab.dk, I’m addicted.

Lækre toppings fra bodylab

Oh my freaking fucking god! Ja undskyld sproget, men jeg er simpelthen blæst total bagover, af disse alt for lækre toppings fra Bodylab.dk. Jeg er uden tvivl blevet gjort afhængig og hånden på hjertet, jeg kunne simpelthen bade i dem! Især den med Cherry har vundet mit hjerte. Jeg skal virkelig beherske mig, for ikke at gå fluks ud i skabet, og bare hælde det i mig.

zero topping fra bodylab.dk

Jeg har enlig haft øje på dem i lidt tid efterhånden, men har tænkt at det bare var det rene opspind, at de skulle være så fantastiske, som folk går og siger, men hey, nu tilslutter jeg mig koret, for de er virkelig fantastiske! Jeg spiser det hver dag på min dessert, som består af skyr, bær og nødder. Ja min dessert er jo enlig mit sidste mellemmåltid på dagen, så Michelle har været sød ved mig og sørget for, at det sidste mellemmåltid mere er en form for dessert, og det sætter jeg virkelig stor pris på. Ellers så havde jeg nok også kørt total død, i den kostplan forlængst.

Jeg er en af de typer der elsker skyr, ja jeg er faktisk sikker på, at jeg sagtens kunne leve af det, så hvis jeg kan, så sniger jeg gerne en lille portion skyr ind, som et mellemmåltid med lidt Zero topping på. Jo mere skyr og topping jo bedre, hvis du spørg mig, men jeg er jo også gjort afhængig, hih.

Det der især tiltaler mig ved disse Zero toppings fra Bodylab er, at de ikke er tilsat sukker og de indeholder et meget lavt antal kalorier, hvilket er ret vigtigt i min diæt/livstil. Selvom de ikke indeholder sukker, er der på ingen måde gået på kompromis med smag eller kvalitet af produktet. Man får stadig den gode smagsoplevelse, og man kan absolut ikke smage, at der ikke er tilsat sukker. For mig er det altså en win win.

Jeg havde meget svært ved at vælge, for der er ALT for mange smagsvarianter, så på trods af jeg har købt 9 forskellige. Jeg har virkelig begrænset mig, for der var mange flere jeg godt ville have haft med, men jeg bliver vel også nødt til, at være lidt realistisk, for jeg skal jo også nå at spise dem, inden de bliver for gamle, selvom jeg tvivler på, at de når at blive for gamle, inden jeg har indtaget dem, hah. Næste gang jeg skal bestille, må jeg vælge nogle af de smagsvarianter, jeg måtte tilsidesætte for dem jeg valgte denne gang. Jeg benyttede mig af bodylabs tilbud, hvor man kunne købe 3 smagvarianter til 99 DKK. Normalpris for 1 stk er normalt 49 DKK, så jeg er lykkelig for at have sparet lidt. Hvem siger nej tak, til så godt et tilbud ? Jeg gør ihvertfald ikke.

Zero toppings fra Bodylab.dk - sukkerfri topping

Jeg kan på det varmeste anbefale de lækre Zero toppings, som alternativ for alle de andre toppings der findes på market, som er proppet med sukker. Der var lynhurtig levering, rigtigt god service og så var der oven i købet vedlagt en lille ekstra gave. Jeg er fan og vender helt sikkert tilbage, når lageret er tømt.

 

Ingen kommentar

Skriv et svar