Andre lækkerier/ Morgenmad/ Opskrifter

Lækker opskrift på nemme bananpandekager

lækker opskrift på nemme bananpandekager

Denne weekend stod på kvalitetstid med familien. Rasmus har været væk det meste af ugen, grundet arbejde og det forsætter de næste par uger, så når han er hjemme, bliver kvalitetstid med familien vægtet højest. Rengøring, opvask, vasketøj m.m bliver tilsidesat, for langsomme morgner, friskbagte boller, gode film, gåture og hygge under dynerne i sofaen. Rengøringen og vasketøjet løber jo ingen steder, så det skal jeg nok nå, når tid er.

Jeg har lige købt en masse skønne toppings fra Bodylab, og iblandt de mange forskellige toppings, har jeg købt en pancake topping. Jeg havde derfor en rigtigt god undskyldning for, at hoppe i køkkenet og lave nogle lækre pandekager. Jeg besluttede mig for, at lave disse bananpandekager, så resten af familien også kunne spise med. Ellers så havde jeg lavet mine proteinpandekager, men dem tvivler jeg på, at ungerne gider at spise. Jeg skal nok få lagt en opskrift op på mine protein banapandekager, så du også kan få en lidt sundere version af disse bananpandekager.

Den her opskrift på bananpandekager er super nem og kræver få ingredienser, som garanteret er faste i dit køkkenskab. Pandekagen er let og saftig og har en skøn smag af banan. Jeg toppede mine pandekager, med den alt for skønne pancake Zero topping fra Bodylab, resten af familien toppede deres pandekager, med en god ahornsirup, mums! Pandekagerne er skønne, når lækkersulten melder sig, eller som en lidt luksuriøs morgenmad i weekenden.

lækker opskrift på skønne bananpandekager

Opskrift på nemme bananpandekager.

Du skal bruge følgende:

  • 2 bananer
  • 2 æg
  • 1 dl kærnemælk – du kan også bruge almindelig mælk.
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk grahamsmel – du kan også bruge hvedemel.

Sådan gør du:

  • Mos bananerne. Tilsæt æg og kærnemælk og pisk det godt sammen.
  • Tilsæt de tørre ingredienser til kærnemælksblandingen og rør det godt sammen.
  • Steg pandekagerne i lidt smør på en varm pande.

Server pandekagerne mens de stadig er varme, med lidt frisk frugt og et skvat sirup. Ja, eller hvad du foretrækker dine pandekager med. De smager også skønt serveret med skyr og lidt chokoladesauce, mulighederne er mange.

Bananpandekager med grahamsmel, opskrift

 

Ingen kommentar

Skriv et svar