Inspiration/ Madpakke hits

Madpakke inspiration til ungerne

inspiration til ungernes madpakke

Det kan til tider være svært at finde på noget nyt til ungernes madpakke. Ofte køre man surt i det og så ender det med, at være en negativ ting. Hjemme hos os forsøger jeg, at gøre det til noget positivt og lækkert og Kian får lov til, at være med til at bestemme hvad madpakken skal bestå af.

madpakke inspiration

På et tidspunkt kører vi måske også døde i det her hjemme, men indtil da, vil jeg dele lidt ud af vores madpakke kombinationer, som ikke er specielt dyre. Madpakken består af lidt hjemmebagt brød, frugt, grønt og så 1 enkelt godte. Det er åbentbart en trend i SFO’en, at alle har lidt “sødt” med, så den vogn er vi da hoppet med på, hih.

madpakke inspiration til SFO'en

Jeg elsker at stå i mit køkken, så at stå i mit køkken med vores ældste søn og lave en lille madplan, over hvad han gerne vil have med i madpakken, de næste 5 dage er bare herligt. Den første uge i SFO’en ville han gerne have boller med, så jeg lavede en portion spinatboller og chokorug boller. Så var der også lidt sødt på den gode måde. Vi elsker chokorug her hjemme, så en portion af dem, for meget hurtigt ben at gå på. Den første uge i SFO’en bestod madpakken primært af 1 stor spinatbolle med smør og ost, 1 chokorug, gulerødder, agurk eller andet grønt, vindruer, æble eller anden frugt, samt en müslibar eller en fignestang. Man skulle tro at han blev træt af, at spise det samme hver dag i 5 dage, men det er han indtil videre ikke blevet træt af. Han synes at det er den lækreste madpakke og glæder sig til dagen efter, hvor han igen skal have madpakke med. Det må da være et godt tegn tænker jeg.

Jeg har investeret i en lang række forskellige Sistema madkasser, som jeg har købt på BabyGear.dk. De har hurtig levering, fri fragt og nok et af de største udvalg jeg har kunne finde. Jeg havde en del krav til opbevaringen af maden, så det var ikke nemt, at finde lige præcis dem jeg gerne ville have, men jeg fandt dem til sidst. De er super praktiske og nemme for ungerne at åbne. Kan klart anbefale Sistema madkasserne til alle. Vi er meget glade for vores.

madpakke

Ingen kommentar

Skriv et svar