Inspiration

Afslappet weekend med manden min

Jellycat, Amala sengetøj og Soft Gallery net

Jeg kan ikke huske hvornår Rasmus og jeg sidst, har haft lidt alene tid, hvor det ikke har drejet sig om enten ungerne eller arbejde. Derfor var det helt fantastisk, at vi fik en hel weekend sammen, hvor vi kunne være egoistiske og gøre præcis hvad der passede os.

Mine forældre har som tidligere nævnt et hus i Rom. De havde for mange måneder siden, lovet vores 2 store unger, at de skulle med mine forældre der ned. Vi tænkte den gang at de sagde det, at det nok aldrig blev til noget, men så ringede min far i slutningen af maj og fortalte, at de havde købt billetter til ungerne, så de skulle med der ned når de rejste til juni. De rejste torsdag og kom hjem igen tirsdag, så de havde 5 dage der nede, hvor de kunne hygge og gøre præcis, som de havde lyst til. Rasmus og jeg tænkte straks, at det var oplagt at få passet vores mindste fra fredag til mandag, så vi kunne komme et smut til Barcelona, men så heldige var vi ikke lige, at det kunne lade sig gøre. Til gengæld var Linus så heldig, at komme med farmor og farfar i sommerhus fra fredag til søndag, hvilket betød, at Rasmus og jeg havde næsten en hel weekend for os selv. Linus ville allerede være hjemme igen søndag formiddag, men det var også helt ok.

Jeg kørte de 2 store og mine forældre i lufthavnen torsdag, hvor ungerne havde alt for travlt med at komme afsted til at sige farvel. De glædede sig simpelthen så meget til turen, så de begyndte at tælle ned flere dage før, til hvornår de skulle afsted. Da de var afsted hørte vi dårligt fra dem, hvilket klart fortæller, at de hyggede sig. Det er så skønt, at der ikke var noget med hjemve eller noget ballede med, at de blev uvenner dagligt. Der er ingen tvivl om, at succes skal gentages en anden gang.

Linus afleverede vi hos Rasmus forældre fredag og fik ham hjem igen søndag formiddag. Han havde virkelig nydt, at være alene og havde opført sig rigtig pænt. Han er en sjov lille fyr, der forstår at charme sig ind hos alle, så han havde underholdt sin farmor og farfar rigtig godt.

Rasmus og jeg tilbragte de første timer af fredagen, på at få bund i en del af vores arbejde, så vi ikke skulle tænke over det i weekenden. Fredag aften inviterede vi nogle af vores gode venner ud og spise på Cafe Pegasus. De er altid søde til at hjælpe når vi har brug for det, så noget lækkert mad tænkte vi ,at de godt kunne bruge, som tak for hjælpen. Vi fik simpelthen det lækreste tapas, så er du til tapas, så kan jeg klart anbefale cafe Pegasus. Lækkert mad, god betjening og søde venner, what’s not to like ? Efter en hyggelig middag tog vi på vandpibe bar. Ja du læste rigtigt, på vandpibe bar! Det var simpelthen så hyggeligt og sjovt. Bestemt ikke sidste gang vi har gjort det.

Lørdag formiddag kom vores nye sofa, som jeg havde bestilt. Planene var at den skulle samles på 1 time, så skulle vi ud og spise brunch og så kunne vi hygge med lækker kage og gode film. Meeen, sådan gik det ikke lige. Vi fik samlet sofaen, hvorefter vi kunne konstatere at de mål Ikea havde oplyst var forkerte. Jaaa jubi, hvor var vi bare glade, eller noget. Sofaen kunne ikke stå som vi havde planlagt, så over vores brunch skulle vi også lige finde en løsning på det problem. Mens vi spiser brunch møder vi Rasmus gode kammerat. Hans kæreste var blevet kidnappet til sin polterabend om morgenen, så vi tilbragte lidt ekstra tid på snak med ham. Det var rigtig hyggeligt, men vi var desværre nødt til at skulle hjem og finde en løsning på problemet. Kl 19 var vi færdige og havde rykket rundt på alt i stuen, ved undtagelse af mit skrivebord. Det var ikke lige sådan jeg havde planlagt, at tilbringe min fri weekend, men sådan blev det nu engang.

Vi nød at være alene og det er faktisk meget rart, at der er sket lidt nyt i vores stue, det trængte der faktisk til og ikke mindst, er der nu plads til hele familien i sofaen.

2015-06-05 11.09.35

Ingen kommentar

Skriv et svar