Bryllup/ Hverdag/ Sponseret

Lidt bryllupssnak

2019 bliver et fortryllende år.

Året byder blandt andet på en masse skønne ferier, nyt job som jeg allerede er ret så tosset med – folk er simpelthen så søde, og så byder 2019 også på et bryllup.

Det er simpelthen så surrealistisk, at jeg skal giftes, eller rettere, VI skal giftes. Vi har været sammen i det der føles som altid og drømmen om et bryllup, har aldrig været der, da R altid har sagt, at han ikke ville giftes.

Så jeg blev noget overrasket – faktisk chokkeret, da han faldt på knæ nytårsaften 2017/2018.

Vi har været lidt igang med planlægningen, men vi mangler stadig, at finde et smukt sted, hvor vi godt vil vies. Så hvis du har et smukt sted i tankerne, et sted der også er smukt om efteråret, så smid endelig en kommentar. Vi er total lost og jeg føler ikke rigtigt, at vi kommer videre.

Måske jeg lige skal sige, at det skal være et sted i Københavnsområdet, heh.

Vi mangler også, at finde ud af noget receptions halløj. Vi har snakket om, at leje en kanalrundfart som gæsterne kan sejle rundt i, imens vi får taget bryllupsbilleder og så kan vi støde til båden, når det lige passer ind i programmet.

Vi mangler også at booke en DJ og få styr på min ring. R vil ikke have en ring og det respektere jeg. Jeg kan virkelig ikke se et problem i det, så hvorfor gøre det til et problem?

Jeg har en ide inde i mit hoved om, hvordan jeg godt kunne tænke mig, at ringen skulle se ud, men jeg vil faktisk gerne have 1 sten eller 3 i den og det ved jeg ikke helt om passer ind i min forestilling.

First world problems, I know.

Der er også en masse andet vi mangler, men jeg tænker, at vi nok skal nå det inden efteråret..

Indtil da, er jeg så småt gået igang med en ønskeseddel. Shiit det er svært. Vi mangler jo ikke rigtig noget, så penge kommer nok til at ligge øverst på sedlen, da vi drømmer om at købe vores eget hus.

De første ønsker jeg er kommet på, deler jeg her med dig:

  1. LowePro rygsæk til mit kamera udstyr.
  2. Canon EF 70-200 mm f/2.8L IS III USM
  3. Terrassevarmer
  4. Sonos i hvid
  5. Canon EF 24-70 mm f/2.8 L II USM
  6. Manofrotto 055 Aluminium 3 section Tripod with 3 way head, with horizontal column
  7. Canon EF 85 mm f/1.8 USM
  8. Solcellelamper til haven. MEN jeg kan ikke finde nogle, som jeg synes er pæne. hvor skal jeg lede
  9. Penge

Hvad kan man ellers ønske sig af gode ting?

// Sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar