Bolig/ Sponseret

Boligindretning på få kvm

Inden jul satte vi lille Ls værelse istand.

Vi bor småt men godt, det betyder dog også, at vi alle har knap så store værelser. Når man er barn og ikke har et særlig stort værelse og godt både vil have seng, skrivebord, gamer computer, playstation, klippe-klister hjørne, legekøkken, sofahjørne osv på sit værelset, så betyder det, at vi som forældre må prøve at være lidt ekstra kreative.

Det er ikke altid super nemt – just saying.Vi har dog fået løst en del af problemet på ungernes værelser, ved at specialbygge en højseng til dem hver. Jeg har udtænkt ideen og R har været den der har fået realiseret ideen – han er sgu så sej!

Jeg har 10 tommelfingre når det kommer til at bygge.

Ved at få sengene op fra gulvet og designet dem så de ingen ben har, så har ungerne fået fuld gulvplads på værelserne og dermed god mulighed for, at få lidt ekstra ind på værelserne. De har alle 3 nogle forskellige behov og der er taget hensyn til alle disse behov, da værelserne blev indrettet.

Vi vil jo gerne have, at de har nogle værelser, som de godt vil være på.

Som inspirationskilde, har jeg brugt Pinterest en del. Der finder man altid virkelig god inspiration til boligindretning. Jeg har også kikket en del i Ikea og hos Søstrene Grene, hvor jeg altid synes, at de har super god inspiration og ikke mindst Flotte produkter til boligindretningen.

Hvor kikker du efter inspiration henne når det kommer til boligindretning?

Ingen kommentar

Skriv et svar