Bolig

Drømmen om nyt hus..

Drømmen om et nyt hus er der for alvor pustet liv i igen. R og jeg har vel altid drømt om vores eget hus, men R har uden tvivl været den helt store drivkraft bag drømmen. Jeg er egentligt helt tilfreds med vores nuværende lille rækkehus, bevares, der er meget jeg virkelig gerne ville ændre ved vores lille rækkehus, men i bund og grund, så er vi meget priviligeret og skal ikke brokke os.

Jeg er glad for vores liv som det er og ønsker ikke, at vores udgifter bliver større, så det med at finde et hus og især på disse kanter, bliver uden tvivl en kæmpe udfordring. Som du måske allerede har luret, så elsker vi at rejse og jeg vil simpelthen ikke spænde ben for vores mange rejser, ved at købe et hus med for høje udgifter, hvilket vi også har drøftet meget her hjemme. Vi behøver selfølgelig ikke rejse 5 gange om året, som vi gør lige nu, men det er vigtigt for mig, at vi fortsat kan tage på forlænget weekender, vores faste familie skiferie med R’s familie og ikke mindst, vores altid fantastiske sommerferier – det er min hovedprioritet. Vi er dog allerede kommet så langt i vores liv, at vi nu har besluttet, at der skal spares sammen til drømmehuset – ham R fik alligevel overtalt mig og hey, så skal vi altså også lige have overstået vores brylluppet. Jeg skal også lige have fundet ud af, hvad jeg helt præcis vil med mit liv, nu hvor firmaet er solgt og jeg er gået igang med at læse – decision decision decision, I hate it, hih.

Nu hvor vi er kommet så langt, at vi faktisk har taget beslutningen om, at der skal spares sammen til et nyt hus, er jagten på det perfekte område også sat ind. Vi har allerede øje på nogle bestemte områder omkring ungernes skole, men huspriserne er helt hen i vejret. Jeg krydser fingre for, at der kommer er krak i boligmarked igen, når vi har fået sparet sammen, så vi har mulighed for, at være med på priserne i drømme områderne – man har vel lov at håbe, heh.

Når vi snakker om at købe et nyt hus her hjemme, så bliver der samtidig også snakket om, om der skal bruges penge på et helt helt nyt hus. Et der bliver bygget fra scratch, eller om der skal findes et håndværker tilbud, hvor vi har mulighed for, at præge hjemmet selv. Jeg, eller rettere vi, har selfølgelig lidt forskellige krav til, hvordan vores drømmehus skal se ud.

Jeg har en del krav til et nyt køkken – kommer vidst ikke bag på nogen? Jeg har en klar forestilling om, hvordan jeg godt vil have mit nye køkken, især efter jeg har fået en masse køkkeninspiration ved at google løs. Det der med at find inspiration til nyt køkken er ret nemt, at blive forvirret over de mange løsninger er mindst liges så nemt, så det er om at holde tungen lige i munden. Jeg er ikke god til at begrænse mig, så jeg er derfor kommet op med flere forskellige løsninger, alt efter hvordan et eventuelt køkkenlayout ser ud. Jeg ELSKER et mørkt køkken og har drømt om et i mange år, men et mørkt køkken, kræver virkelig også det helt rette layout. Godt der er nogle år til alle disse beslutninger skal tages, hih.

Udover en masse krav til et køkken, har jeg også en del krav til en have – believe it or not, heh. Der skal være plads til en pool og en opvarmet en af slagsen, der skal være plads til alverdens frugtbede samt et kirsebærtræ og vigtigst af alt, der skal være plads til at boltre sig rundt. R har lidt andre krav, men generelt, så er vi ret enige om, hvordan vores drømmehjem skal se ud. R er dog ikke helt med på ideen om en pool, men den ide skal han nok komme med på, når ungerne først hører om ideen, hih.


Funki hus.

Når vi snakker om at byg nyt hus, så har vi et ret så godt øje til den type hus, der hedder Funkis hus hos ide-huse.dk. Funkis hus er et klassisk hus fra 1940’erne og 1950’erne, der især er populært for dets skarpe linjer og enkle udtryk. Funkis hus har et minimalistisk udtryk, der giver et smukt hus med kant – I love it!

Funkis hus hos ide-huse.dk

Vi er ikke til skrålofter og jeg vil egentligt helst have et hus i etplan – hvis grunden altså er stor nok, så modellen Funki hus er virkelig ideel for os. Vi har derfor kikket alle plantegningerne igennem for Funki’s modellerne og er faldet pladask, for den model der hedder W195 og køkkenløsningen i model H177. Hvis køkken løsningen fra H177 og resten af huset fra W195 kan kombineres, så ser du lige nu på vores drømmehus – lidt vildt at tænke på. Hvilke farve sten vores drømmehus har vides endnu ikke, men vi er begge vilde med de lidt mørkehuse, så det vil nok ende ud i en grå sten af slagsen.


Classic hus.

Funki hus modellen er vores klare favorit, men derudover har vi også et godt øje til classic modellerne. Classic husene er de velkendte og super populære huse med valmtag, hvor udhænget er med til, at give lidt skygge og beskytte murværket mod regnvand.

Der er uendelig løsninger og plantegninger til Classic husene og vi har et godt øje til de 3 løsninger, du ser ovenfor på billedet. Alle 3 modeller indholder nogle virkelig gode løsninger, så vores drømmebolig vil være en kombination af alle 3 modeller. Køkkenløsningen i v194 + 9 er uden tivl drømmeløsningen for os, eller retter sagt MIG. Jeg er den af os alle, der bruger mest tid der ude, så det skal være et køkken der lever op til mine behov – egoistisk? ja, måske.


2-plans hus.

2-plans husene findes også i flere forskellige løsninger og mulighederne er uendelig. Det hele afhænger vel i sidste ende om, hvor mange penge du vil kaste efter huset. Vi har 2 drømme huse når det kommer til et 2-plans hus og nedenfor ser du den 1 model. Indretningen af dette hus sidder lige i skabet og den romantiske og stilrene stil på huset er også lige mig. MEN jeg er også vild med et 2-plans hus, ligesom det du ser øverst i dette indlæg. Det er moderne, minimalistisk og stilrent, og er også lige mig – what to do? Måske man kan lave en kombination af begge huse, hvis det skulle blive aktuelt, hih.

2-plans hus

Vi drømmer videre og holder øjne og øre åbne, så vi kan lære en masse om boligmarket, inden vi en skønne dag, har sparet sammen og skal kaste os ud i en ny tilværelse som husejere.


//Sponseret indhold – https://rotpunkt.dk //

2 Kommentar

 • Reply
  Jane
  10. juli 2018 at 12:43

  Hejsa 🙂

  Ej hvor spændende med projekt hus. Vi bor også i eget rækkehus, og nogle gange ville jeg ønske at vi havde lidt mere plads, men det må blive når vi vinder i Lotto. Men jeg har det lige som dig jeg vil heller ikke sætte mig alt for hårdt i det, der skal være plads til lidt ferie og at kunne gå ud og hygge sig lidt.

  Men jeg synes det er nogle vildt lækre plantegninger I har kigget på. Jeg kan faktisk godt lide både H177 og W195. Jeg kan nok bedst lide køkkenet i W195 men gerne at man kunne få plads til kogeplader på øen. Ved W195 er der et lille minus hvis jeg skulle vælge, og det er at der ikke er et vindue i det badeværelse der ligger i børneafdelingen. Det er noget jeg helt ikke vil undvære, jeg synes at selv om der er god ventilation er et åbent vindue nu nummer et. Men nogle gange kan man jo ikke få alle ønsker opfyldt.

  Men super fedt, nu er det bare med at få gang i opsparingen, så drømmen kan gå i opfyldelse 🙂

  Fortsat god dag 🙂

  KH
  Jane

  • Reply
   Camilla
   11. juli 2018 at 14:38

   Hejsa 😊
   Vi flyttede for 6,5 år siden, fra en stor og lækker lejlighed, ned i vores nuværende rækkehus på samme størrelse. Vi har en dejlig stor have og det er et hyggeligt og meget idylisk kvarter vi bor i, men lidt ekstra plads at boltre sig rundt på, bliver mere og mere aktuelt, idet vores unger bliver større. Ville elske at vinde i Lotto, men det kræver nok, at vi begynder at spille 😂

   Vindue i badeværelset er et must – du har helt ret! 😊

   Mvh Camilla

  Skriv et svar