Bolig

Drømme området til vores første hus

Nu hvor vi har besluttet at købe hus, så bliver diverse boligsider jævnligt tjekket ud, egentligt mest for at få lidt inspiration og gøre os selv lidt klogere på, hvad vi helt præcist søger, i det der skal gå hen og blive vores første hus. Vi står ikke og skal købe noget lige nu, vi har lige et bryllup der skal overstås først, for at opsparingen for alvor kan gå igang, ja og så vil det da helt klart også hjælpe, hvis jeg kan finde mig et deltids/fritids job, når min skulder engang er 100% funktionsdygtig – jeg er pænt utålmodig.

Når vi sidder og kikker på hus, så bliver der kikket i flere forskellige områder, vi vil helst blive i de omkringliggende områder, men hvis pengene ikke rækker til det, eller det rette hus bare ikke dukker op når tiden er, så må vi jo udvide vores horisont lidt. Med alle de mange drømme jeg har, så ville det klart være en fordel at flytte til det mørke Jylland. Huspriserne er en brøkdel af dem her i København, det er utroligt der kan være så stor prisforskel og så måske ikke alligevel – location, location, location.

I min søgen efter HUSET eller GRUNDEN fandt jeg et hus hos en Ejendomsmægler i Kolding. Her får man et hus på størrelse med et slot og en grund så stor, at jeg kunne få en pool på 25 meter og stadig have masser af plads, til at boltre mig rundt på. Omgivelser så smukke med masser af natur, at man ikke kan undgå straks, at komme ned i gear og få den der zen følelse. Alt det til den nette sum af 1.5 mil. Se det er lige noget for mig, men det finder man altså ikke her i København og slet ikke til den pris – her finder man faktisk intet til den pris, måske en 1 værelses lejlighed, men så er man også heldig. Der vil man være nødt til, at søge væk fra storbyen og ud mod landet, der ude hvor kragerne vender og naboerne er flere kilometer væk. Det er umiddelbart ikke noget en mægler i København kan hjælpe med, men jeg er sikker på, at en mægler i Kolding kan hjælpe, der får man ihvertfald noget for pengene.

Tanken om at flytte langt væk og måske starte på en frisk, er virkelig tiltalende, men det kan vi simpelthen ikke få os selv til og vi vil slet ikke byde ungerne det. Den der tryghed er umulig at give slip på, i hvert fald for mig. Skal vi flytte langt væk, så kan vi lige så godt flytte til udlandet, som vi har snakket om så mange gange før. Jeg har en drøm om at flytte til USA, bare for en årrække – det skal slet ikke være for altid, men det er R altså ikke helt med på. Skulle en af os dog få muligheden via et eventuelt Job, så er der ingen tvivl om, at vi ville nuppe tilbudet in a heartbeat!

Vi fortsætter vore søgen og bliver forhåbentligt mega kloge, så vi ved præcis hvad vi skal kikke efter.. ny istandsat hus, håndværkertilbud, grund med mulighed for arkitekt hus eller måske noget helt fjerde. Nu må vi se hvad tiden bringer.

// Sponseret indlæg – https://klahn-arkitekter.dk/ //

Ingen kommentar

Skriv et svar