Bryllup

Bryllupsmesse og den spæde bryllupsplanlægning

R valgte meget overraskende, at gå på knæ nytårsaften, han havde simpelthen besluttet sig for, at 2018 skulle være vores år! Det der med at blive gift har altid været meget fjernt for mig, for R har aldrig ville giftes, så jeg har ikke rigtigt haft en holdning til, hvordan et eventuelt drømmebryllup skulle være, men det skal der laves om på nu.

Shiit hvor er der mange beslutninger der skal tages og mange budgetter der skal kikkes igennem, det er jo en rimelig bekostelig affære at blive gift, ihvertfald når man ikke vil gå på kompromis med mad og drikkelse og det vil R på ingen måde. Vi drog derfor på bryllupsmesse i søndags, da vi var kommet hjem fra skiferie, i håb om, at blive lidt klogere og få en masse inspiration. Der var virkelig mange stande med brugekjoler og jakkesæt, så jeg tror jeg har en nogenlunde ide om hvordan min brudekjole skal se ud, jeg har ihvertfald en god forestilling om det og jeg har fundet butikken hvor jeg skal på jagt efter kjolen, når tid er. Det er alt for tidligt at kikke på kjole, så det må vente til efteråret, eller er det også for tidligt ? Hvor langtid i forvejen kikker man på sådan noget ? Jeg tænker der kan nå at ske meget, især hvad vægten angår!

Jeg skal på jagt i Nicolai brudekjoler, de har nemlig et ret bredt udvalg i den type brudekjoler jeg godt kan lide og den ligger heldigvis tæt på hvor vi bor. Hvem der skal med ved jeg endnu ikke, men min mor er nok selvskreven, min svigermor vil nok også elske at være med på råd, måske mine svigerinder og muligvis en af mine gode veninder, det er jo en stor beslutning der skal tages. Jeg er overhoved ikke til de der store hvide prinsesse brudekjoler, jeg er nok mere til noget romantisk og boheme agtigt i en knækket hvid nuance, noget med blødt fald, helst intet slæb og alt afhængig af årstiden vi beslutter os for at blive gift, så måske en med lange blondeærmer, hmm, det er svært. Jeg har lavet en lille inspirations collage til mig selv, så er det måske lidt nemmere at gå på jagt.

1. Kaida brudekjole set hos den smukke kjole // 2. By Malagabrudekjole set hos Nicolai brudekjoler // 3. By Malaga brudekjole set hos Nicolai brudekjoler // 4. Le Papillon brudekjole set hos Nicolai brudekjoler // 5. Anni brudekjole set hos den smukke kjole // 6. Sincerity brudekjole set hos Nicolai brudekjoler // 7. Sincerity brudekjole set hos Nicolai brudekjoler // 8. Grace brudekjole set hos ABC brudekjoler // 9. Sincerity brudekjole set hos Nicolai brudekjoler // 10. Sweetheart brudekjole set hos Nicolai brudekjoler

Der er smukke træk ved hver enkel kjole, som jeg er vild med, men enkelte af kjolerne er der ekstra mange smukke træk ved. Især nummer 1, 3 og 5 har vundet mit hjerte, så jeg krydser fingre for, at man kan få noget i den dur, når jeg engang skal på jagt. Satser stærkt på, at de er så professionelle inde hos Nicolai’s brudekjoler, at de ved lige præcis hvilke brudekjoler de skal hive frem til mig, når jeg viser dem collagen. Måske jeg også er heldige at de har nogle smukke flade brudesko, jeg er nemlig ikke til stiletter, dels fordi jeg bliver højere end R, men også fordi jeg så sjældent har stilletter på, så mine fødder kan slet ikke holde ud, at være klemt ned i dem i flere timer.

Udover jeg blev lidt klogere på brudekjoler og R blev lidt klogere på smokings, så blev vi også lidt klogere på det med vielsesringe. R og jeg er så tilpas anderledes og så måske ikke alligevel. Vi er ihvertfald ikke et helt klassisk brudepar, når det kommer til ringe. R vil ikke have en ring, han vil ikke engang have en i plastik jeg kan give ham på, på dagen, så jeg har joket lidt med, at han får en vingummi ring på, det synes han dog ikke er helt lige så sjovt som mig, heh. Så når det kommer til vielsesringe, så er vi faktisk kun på udkik efter en ring til mig og jeg er ret kræsen, når det lige kommer til den slags. Jeg er ikke til en af de der kedelige klassiske flade vielsesringe, der findes i et utal af afskygninger, faktisk så tror jeg, at vi så alle afskygninger inde på messen, da der var et par stande kun med ringe. Jeg er tværtimod til noget der minder mere om en forlovelsesring, hvis da kan kalde det for det. Vi er i 2018 og jeg tror efterhånden ikke, at der findes noget ‘normal’ længere, men der er ihvertfald stadig en kraftig tildens til det jeg definere, som en kedelig vielsesring. Jeg skal have en ring, som jeg er tilpas med og kan holde ud at se på resten af livet, for ja, vi lever lykkeligt til vores dages ende! Jeg tænker at det skal være noget ala det der er samlet på collagen nedenfor.

Udover kjoler, jakkesæt og ringe, så har jeg også dannet mig et lille overblik over stilen på den brudebuket jeg ønsker mig, om R vælger at lytte til det, det ved jeg ikke, men jeg håber inderligt at han tager det til sig, for er der noget jeg elsker, så er det smukke blomster. Jeg bliver helt knust, hvis det ender med at være en sammensætning jeg ikke bryder mig om, men der er ingen grund til at tage sårene på forskud, for selfølgelig lytter min bedre halvdel til mig. Jeg er til en enkel, romantisk, boheme og vintage agtig stil, når det kommer til buketten, farverne på blomsterne afhænger af hvilken årstid vi gifter os på. Årstiden afhænger af lokationen, så det er egentligt nok det vigtigste at få styr på, men meget mere om lokationer i et andet indlæg, for der er der rigeligt at snakke om. Jeg drømmer om en buket i noget ala stillen på collagen. Måske du allerede nu fornemmer min forkærlighed for lister og collager ? heh.

Der var også stande med bryllupskager, hvor man kunne få en masse god inspiration, noget der dog undrede mig lidt var, at de ikke havde smagsprøver på måske bare en enkel kage, det enste sted der var smagsprøver, var ved lagkagehusets stand. Lagkagehuset laver altid super lækre og smukke kager, så de vil være et god bud på et sted at bestille sin kage, men vi er stadig lidt splittede hvad bryllupskagen angår. Bryllupskagerne er hundedyre og vi skal regne med, at vi minimum skal af med 6000 kr, hvilket jeg simpelthen er for nærig til, især når jeg selv kan lave en bryllupskage der er mindst ligeså smuk og smager fantastisk, til en brøkdel af prisen. På den anden side, har vi heller intet behov for en bryllupskage, hvis der skal være en bryllupskage, så skal den serveres til receptionen, hvor vi med garanti bliver en del flere end til selve festen. Der bliver nemlig kun inviteret familie og de tætte venner med til festen, da vi godt vil have et lidt mere intimt bryllup, hvor vi kan nå rundt til alle, giver det mening ? Der er heldigvis stadig meeeget lang tid til, så der er rigeligt med tid, til at søge inspiration og undersøge flere forskellige muligheder. Jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtigt godt i sidste ende.

Ingen kommentar

Skriv et svar