Morgenmad/ Opskrifter/ Sundere søde sager

Lækker overnight oats med chiafrø og passionfrugt.

Opskrift på lækker overnight oats med chiafrø og passionfrugt.

Der er intet som en sund start på dagen, så hvorfor ikke starte dagen, med en portion overnight oats. Normalt plejer jeg at starte dagen med en portion sund havregrød, eller en omgang proteinpandekager, men efter 1 år med den samme morgenmad, er det begyndt at blive ret ensformigt, så nu er jeg begyndt, at lave lidt forskellige sunde alternativer. I går morges blev det derfor til den nemme og hurtige løsning, en portion overnight oats med chiafrø og passionfrugt.

Føj for en herlighed, det kan virkelig anbefales. For det første er det lynhurtig at lave, så det er perfekte til de travle morgner, dem har vi ret mange af her hjemme. For det andet er det en morgenmad spækket med gode og sunde råvarer. For det tredie smager det helt fantastisk, ligger en god bund, og holder dig mæt i et godt stykke tid. Det er en morgenmad lige efter mig hoved.

Grøden kan varieres fuldstændig som du lyster, mulighederne er uendelige og det er enlig bare at prøve sig frem. Det er utrolig let at lave og tager virkelig kun 2 minutter at bikse sammen. Jeg laver gerne grøden lige inden jeg går i seng, sætter den på køl, og så er den lige til at spise, når jeg vågner næste morgen. Nemmere bliver det ikke!

Jeg er ret pjattet med passionfrugt, derfor faldt valget af smagsvarianten ret naturligt, da vores køleskab både indeholder passionfrugt juice og yoghurt med fersken og passionfrugt. Måske jeg faktisk er en tand for pjattet med passionfrugt ? 😉

Opskrift på lækker overnight oats med chiafrø.

Du skal bruge følgende: 

Sådan gør du: 
Bland alle ingrienserne godt sammen og stil det på køl.
Dagen efter er din grød klar.
Tag den ud af køleskabet og server den som den er, eller gør som jeg, top med lidt frugt, chiafrø og Zero passion fruit topping fra Bodylab.

Lad dig endelig inspirere af opskriften og prøv dig lidt frem og tibage, med andre smagsvariationer. Der er intet som en sund, lækker og varieret morgenmad, man kan spise med god samvittighed.

Ingen kommentar

Skriv et svar