Mode

Lidt om en forkærlighed for Soft Gallery

sengetøj fra Soft Gallery og babysvøb fra CamCam

Nu hvor sommeren stille og roligt begynder at lakke mod enden, er det måske ikke helt lige så nødvendigt med et babysvøb. Men nu havde jeg jo sådan set besluttet mig for, at Linus bare måtte eje det alt for fine splashy sengetøj fra Soft Gallery og endu et babysvøb, det skrev jeg lidt om i mit tidligere indlæg.

Jeg intet mindre end ELSKER simpelthen det smørbløde sengetøj fra Soft Gallery. Soft Gallery har for længst vundet mig hjerte, med deres helt exceptionelle kvalitet og deres søde og til tider lidt skæve designs, og det cool udtryk med kant, men det har du måske allerede læst om, tidligere på bloggen ? Deres design er nutidige og lavet med fine print i børnehøjde, som os forældre også kan holde ud at kikke på, hvilket absolut er at foretrække hjemme hos os. Ja det koster måske lidt mere, men det er absolut alle pengene værd, og hvis du gider, så kan du sælge det videre når I ikke skal bruge det mere, så får du “tjent” lidt ad pengene hjem igen. Det er altså en ret god undskyldning at bruge overfor manden, hvis det er ham der sætter en stopper for tøj budgettet, den virker ihvertfald her hjemme.

Splashy sengetøj fra Soft Gallery er simpelthen så smukt, I love it! Billederne på de forskellige hjemmesider, giver simpelthen ikke sengetøjet nok retfærdighed, hvis du spørg mig. Sengetøjet er simpelthen så flot i farverne, det er i samme smørbløde kvalitet som både sengetøjet med ugler og pebbles er, så der er virkelig ikke gået på kompromis med noget som helst. Sengetøjet er holdt i rolige nuancer og lavet i et smukt minimalistisk design, som kan bruges de næste mange år frem i tiden. Ja måske næste generation kan være heldige, at få lov at putte i det lækre sengetøj, who knows ? Det lækre og utrolig bløde babysvøb fra Cam Cam, har Linus allerede taget rigtig godt imod, så det lader til, at det er fuldstændigt som det skal være. Det er ihvertfald godkendt fra vores side, så det kommer helt sikkert med i ferie kufferten, når vi rejser til Rom og til Florida.

Du finder det hele hos Dreamsforkids.dk. Sengetøjet findes også i en smuk rosa nuance til pigerne og babysvøbene fra Cam Cam, findes et et bredt udvalg af smukke douchede farver. Ihh hvor kunne jeg bare købe mig fattig i alle de smukke produkter!

Soft gallery splashy sengetøj og gråt babysvøb fra cam cam - Dreamsforkids.dk

Ingen kommentar

Skriv et svar