Bolig/ Inspiration

Smørblødt putte-gear, til at gå sommeren i møde.

Sommer putte-gear. Fabelab babysvøb og By Nord sengetøj

Her hjemme havde vi lige vendt os til de lange varme dage, med masser af sol og is i lange baner. Som altid eller rette sagt, som man efterhånden burde forvente, så vender vejret lynhurtigt, her i det “kedelige” grå Danmark. Jeg håber virkelig, at det vender igen og meget gerne snart. Vi skal nemlig være hjemme hele sommeren, så godt vejr vil klart være at foretrække.

Vi rejser ned til mine forældre i slutningen af august, og tilbringer et par dage med dem, i deres hus nede ved Rom. Ungerne elsker at være der, så vi inviterede enlig lidt os selv, for det er 2 år siden, at Rasmus, Linus og jeg sidst var der nede. Mine forældre er ret flinke, til at tage de 2 store med, når det lige passer ind i alles planer. Derudover tager vi selv på sommerferie til efteråret, hvor vi skal 3.5 uger til Florida. Vi er stadig igang med det sidste planlægning, men hold nu fast hvor vi bare glæde os, eller rette og sagt, jeg glæder mig for sindsygt!!

Babysvøb fra Fabelab

Når temperaturene er så skiftende, som de i øjeblikket er her hjemme i lille DK, så må man helgardere sig med diverse putte sager. Vi har altid været meget store forbrugere af babysvøb, eller retter og sagt, så var vi det “kun” med Linus, da den slags ikke fandtes i DK, da vi fik Kian og Alina.

Der er virkelig sket meget inden for børneverden, siden de store kom til verden, heldigvis, for jeg var da blevet fattig, hvis vi først skulle til at have børn, for første gang nu. Da Linus var helt spæd brugte vi babysvøbet til, at svøbe ham i og til afskærmning ved amning, da han blev større brugte han den som stofble / nusseklud / putteklud og som tæppe. Nu bruger han babysvøbet som erstatning for dynen, på de varme sommernætter, eller som tæppe, når han skal sove middagslur i skyggen.

Linus har selv fået lov til at vælge babysvøb denne gang, og han valgte et ret så lækkert babysvøb fra Fabelab, købt hos Dreamsforkids.dk. Jeg er ret imponeret over den lækre, lette og bløde kvalitet babysvøbet fra Fabelab, men jeg må indrømme, at det bedste og mest smørbløde svøb vi har haft her hjemme, er et babysvøb fra Aden + Anais. Det er altså en kvalitet man ikke finder andre steder, men man betaler også for den ekstra gode kvalitet. Babysvøbet fra Fabelab findes i virkelig mange smukke farver, så jeg er ret glad for, at Linus selv skulle vælge farven, for jeg er virkelig dårlig til at beslutte mig. Jeg har dog besluttet mig for, at jeg skal have købt endnu et svøb og denne gang skal vi prøve et fra Cam Cam, jeg tror at det skal være gråt, så det passer til alle Linus sengesæt.

Udover det nye babysvøb, så fik Linus også lov til at vælge et nyt sæt sengetøj. Jeg har længe haft øje på By Nord sengetøjet, men jeg har virkelig været i tvivl om hvordan deres kvaltiet er, for jeg kender faktisk ingen der har, eller har haft et sæt fra dem, Say whattt!! Her troede jeg at det var et must have, at alle småbørnsforældre minimum havde 1 By Nord sengesæt, men næ nej, så jeg besluttede mig lynhurtigt for, at så måtte jeg være den første i vores vennekreds, der fik fingre i et. Linus valgte det sæt med ulven på, da det klart var det sejeste efter hans mening. Jeg er imponeret over hvor flot printet på sengetøjet er, jeg havde regnet med at det måske var lidt pixeleret i det, men det er så fint og klart i farverne. Sengetøjet er med lynlås, hvilket jeg elsker! Jeg er så træt af de sengesæt med bændler hvor dynen hele tiden falder ud, så forestil dig lige min begejstring, da jeg opdagede at det var med lynlås. Jublen vilde ingen ende tage! Hvis jeg skal forsøge at forklare kvaliteten, så du bedst muligt kan visualisere dig til hvilken kvalitet det er, så er det ikke nært så blødt som Soft Gallery’s sengetøj, men det er langt blødere end Konges Sløjd’s sengetøj. Jeg tror faktisk, at det har nogen lunde samme kvalitet og blødhed, som Småfolks sengetøj, hvis man altså skal forsøge at sammenligne By Nord sengetøjet, med nogle andre mærker, som du muligvis kender. Jeg er indtil videre yderst tilfreds med det lækre og ret så cool sengetøj fra By Nord.

Næste køb Linus og jeg skal have gjort inden vi rejser til Florida, er på det nye Splash sengetøj fra Soft Gallery, nøj hvor er det bare alt for flot, så det er Linus klart nødt til at eje, og så skal vi have fingre i det grå babysvøb fra Cam Cam. Ihh hvor jeg glæder mig til at komme lidt væk igen.

Babysvøb fra Fabelab, sengetøj fra By Nord

Ingen kommentar

Skriv et svar