Mode

Længsel efter sol og sommer – Nyheder fra Soft Gallery

Nyheder fra Soft Gallery

Her hjemme længes vi efter sol og sommer, lange lyse og lune aftener, med hygge på teresen. Ungerne vokser som ukrudt i øjeblikket og vi er derfor nødt til, at have opdateret deres sommergarderobe, da de er vokset ud af alle sommerkludene fra sidste år. Jeg har derfor brugt en del tid på, at få ryddet ud i deres skabe, få sat en del af tøjet til salg og resten af tøjet, er blevet givet videre til min kusine og et par veninder. Det der med at smide tøj ud, er ikke lige mig, så hvis der er noget tøj vi ikke kan få afsat, så ryger det afsted til red barnet. Det er kun hvis tøjet er plettet eller på anden måde er ødelagt, at det ryger ud.

smukke farver fra Soft Gallery

Jeg er en sucker for Soft Gallery, hvilket du måske har fornemmet, hvis du har fulgt lidt med på bloggen. Jeg elsker deres smørbløde materialer, hvor man virkelig kan fornemme, at de ikke er gået på kompromis med kvaliteten, da kun det bedste er godt nok. Deres stil er minimalist, men samtidig har det kant og et cool udtryk. Der er virkelig kræset om detaljerne. Whats not to like ? Den skønne og luksuriøse kvalitet afspejler sig naturligvis  i prisen, på Soft Gallery’s produkter, men det er uden tvivl alle pengene værd! Man skal huske på, at man sagtens kan sælge tøjet videre, når ungerne er vokset ud af det. Soft Gallery ryger hurtigt har jeg erfaret, så jeg er helt sikkert ikke den eneste, der er total sucker for det skønne danske mærke.

Tøjet fra Soft Gallery holder sig utrolig godt og når jeg tænker på, hvad noget af tøjet har været igennem, så er det et under, at det stadig står knivskarpt, i både kvalitet men sørme også i farverne. Det er altså tøj der virkelig kan holde til noget! Kian havde på et tidspunkt et par Soft Gallery bukser på i skole, ja det har han jo ret ofte, men denne dag kom han hjem med mudder op og ned af benene, fordi de havde spillet fodbold, på den ret så mudret fodboldbane på skolen. Min første tanke da jeg så bukserne var, at de nok måte lade livet, sådan er det jo desværre engang imellem. Rigtig mange af Kian’s bukser, har måtte lade livet igennem tiden, men det skal lige siges, at det har været bukser fra H&M, som absolut ikke kan måle sig med kvaliteten på Soft Gallery’s tøj. Når men jeg besluttede mig nu alligevel for, at give dem en chance, for de er jo lidt pricy og hvorfor ikke give det et forsøg. Jeg har flere gange forsøgt mig med det gamle husmor trick, med sulfo/opvaskemiddel direkte på pletten, og komme det i en tætsluttet pose i 1 dag. Det trick har ALDRIG virket for mig, tilgengæld virker Vanish for mig stort set hver gang, så bukserne fik en tur i vaskemaskinen, med en portion vanish og wola, bukserne blev sørme helt rene og stod kniv skarpt farverne, og kvaliteten var stadig smørblød. Efter den omgang har jeg prioriteret, at Kian skal have bukser af god kvalitet og ikke flere bukser fra H&M. Ja jeg vil altså ikke gå på kompromis med kvalitet, og jeg giver gerne fuldpris for tøj af så god kvalitet.

Opdatert garderobe til ungerne - Soft Gallery

Drengenes garderobe er blevet opdateret med shorts, i virkelig flotte blå nuancer. Jeg ELSKER blå, så valget faldt helt naturligt på de smukke blå farver. Alina har fået lidt forskelligt, og hun har samtidig også fået opdateret sin garderobe, med smukke styles fra Noa Noa Miniature, i smukke rolige og douchede nuancer.

Jeg er simpelthen så forelsket i den nye kollektion fra Soft Gallery, der er virkelig noget for en hver smag. Der er bare et eller andet specielt over sommerkollektionerne, måske det skyldes årstiden og længslen efter sol og varme, men der er intet som at shoppe sommertøj til de ungerne.

Ingen kommentar

Skriv et svar