Mode

Ups, de kaldte på mig..

Maruti sko

Jeg er simpelthen så vild med mine Maruti sko, så da jeg faldt over disse skønheder og så oven i købet på udsalg til 50%, så var jeg simpelthen nødt til at eje dem.

Maruti laver de lækreste sko i simple og rolige designs, med et strejf af cool mode print og så er de lavet i bedste kvalitet. Deres Gimlet sko er en minimalistisk damesko, lavet af ko hår, med et print der er stærkt inspireret af en cocktail tilbage fra 20’erne. Det samme gør sig gældende for deres succesfulde dyreprint, som hver sæson bliver udvidet med flere mode print. I denne sæson blev kollektionen blandt andet udvidet med: storm splashes, metallic dråber og søde små prikker.

Det gode ved disse lækre sko er, at de er lavet i et lækkert tidsløst design, som kan benyttes til alt slags tøj. Især designet på disse sko, gør det nemt at sammensætte nogle lækre looks med. Jeg har simpelthen tabt mit hjerte til dette skønne sko mærke og der hersker ingen tvivl om at min sko garderobe løbende vil blive udvidet med flere styles. Jeg sidder allerede nu og savler over langt de fleste modeller inde på deres hjemmeside. Hvis du ikke allerede har et par Maruti sko, så gør dig selv den tjeneste og køb et par. De vejer ingen ting og så er de lavet i smørblødt ko skind. Den eneste ulempe med skoene, er at de ikke kan benyttes i regnsvejr pga ko skindet, men hvis du som mig arbejder inde døre, så er det jo intet problem.

Skoene kan købes online rigtig mange forskellige steder og i øjeblikket kan man være heldig, at finde dem med en besparelse på op til 70%. Det er altså ikke dårligt!

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar