Andre lækkerier/ Opskrifter

Rigtig farmor dessert i skønne omgivelser

Farmor dessert

Den ene af dagene i sommerhuset, serverede min svigermor altså ungernes farmor, disse små søde kræmmerhuse fra Karen Volf. Det er første gang jeg smagte dem, men kan konkludere, at det bestemt ikke er sidste gang jeg indtager dem. Det er uden tvivl en rigtig farmor dessert, som blever nydt ekstra meget, i de hyggelige og idylliske sommerhus omgivelser.

2015-07-12 15.56.13

Jeg er fan af ideen med de søde og sprøde kræmmerhus, som kan fyldes med lige netop det man ønsker. Jeg har et hav af ideer til hvad man kan fylde i dem, så der kommer sikkert lidt forskellige opskrifter hen ad vejen. Ungernes farmor serverede dem med flødeskum og syltetøj, hvilket uden tvivl var min stor favorit, samt med nutella eller med nutella og flødeskum. Det lyder måske lidt underligt med nutella og flødeskum, men det smagte virkelig godt. Mums for en lækker og simpelt dessert.

2015-07-12 16.13.17

Ungerne var vilde med de søde kræmmerhuse og spiste virkelig til af dem, så jeg kan vidst godt købe et kæmpe lager hjem, af de lækre kræmmerhuse fra Karen Volf.

Jeg tror at vi er nødt til at have dem igen, når vi lander i sommerhuset på onsdag 🙂

Ingen kommentar

Skriv et svar