Ferie

Sommerferie og sommerhus idyl på Enø

2015-07-11 10.03.59

Vi stak af i sidste uge. Nu blev hverdagen igen for meget og vi havde brug for, at få det hele lidt på afstand. Så var det jo godt, at vi gik 2 ugers ferie i møde, eller Rasmus gik 2 ugers ferie i møde. Jeg er jo selvstændig, så der er ikke rigtig noget der hedder ferie, men jeg kunne “nøjes” med at arbejde fra computeren, så lidt friluft fik jeg heldigvis.

2015-07-12 09.47.57

Vi tog afsted fredag aften efter aftensmaden, så slap vi nemlig for kø det meste af vejen og så kørte vi hjem igen onsdag, da vi havde nogle aftaler torsdag der hjemme. Så var der også en del ting der skulle ordnes i haven, imens vejret tillod det. Planen er at køre tilbage i sommerhuset på onsdag, da jeg virkelig trænger til at komme lidt væk. Det er 3 år siden vi sidst var ude og rejse og jeg kan virkelig godt mærke, at sol, strand, drinks m.m trækker i mig. Vi har ikke været ude og rejse som sådan, da vi synes at Linus har været for lille og så har vi enlig ikke rigtig kunne overskue, tanken om at rejse med 3 små unger der løber hver sin vej. Vi tager heldigvis revanche næste år, der rejser vi nemlig 3-4 uger til Florida, hvor den får hele armen og jeg kan slet ikke vente! I år tager vi til takke med endnu en hyggelig tur i sommerhus, hvor der også er skønt at være.

2015-07-12 09.47.29

Rasmus er den type der simpelthen ikke kan finde ud af at kede sig, hvilket til tider kan være virkelig praktisk. I dette tilfælde var det virkelig praktisk for mine svigerforældre, da han gik løs i haven og Linus fuldte trop. Rasmus, Linus og Kian var i haven hver dag og deres have er meget snart en fryd for øjet. Der er virkelig sket meget med både huset og haven siden de overtog det. Jeg elsker at sommerhuset er blevet i familien og hvem ved, måske er det os der overtager det, den dag Rasmus forældre er blevet for gamle til det. Der er uden tvivl mange år til, men det er en enorm tillokkende tanke. Jeg elsker at være der nede, det giver en god ro i krop og sjæl, samt at man virkelig får slapper god af og kommer ned i det helt rette gear igen. Alting køre altid så hurtigt her inde i København og det er til tider svært, at følge med i det høje tempo. Så er det rart at køre der ned og få et afbræk fra den travle hverdag, som småbørns familie.

2015-07-12 09.46.47

Rasmus forældre var også nede i sommerhuset, de første 2 dage og så kørte de hjem igen. Ungerne hyggede sig som altid, med sin farmor og farfar. Farfar fik bygget et 5-mands mål til Kian, som forhåbentlig holder i mange år, så Linus og deres 2 fætre også kan nå at få glæde af målet. Kian var lykkelig og synes, at det var en fest at male det. Heldigvis hjalp farfar lidt til, så der ikke var for mange løber over det hele.

2015-07-11 10.09.40

Udover alt havearbejdet fik vi også gået et par ture på stranden, og i mit tilfælde også løbet et par ture. Den ene af dagene var vi så heldige, at vi på lang afstand kunne se cirkus Arenas 3 elefanter få sig en lille dukkert. Du har sikkert læst på nettet, om den stakkels elefant der gik “amok”, hvilket jeg godt kan forstå at den gjorde. Som du kan se på billedet er der ualmindelige mange mennesker og desværre var mange rigtig dårlige til, at give de stakkels elefanter plads. Det er igennem årene blevet en attraktion, at komme ned og se dem bade, hvilket skaber enormt meget kaos og stress omkring elefanterne. Hvorfor ikke bare give dem plads til, at få deres årlige dukkert i fred og så lade lokal befolkning, fra den lille by/ø nøjes med at se på. Istedet kommer der folk fra nær og fjern for, at få et lille glimt af elefanterne, ja selv børnehaver og skoler tropper op for at se det. Der er da ikke noget at sige til, at de stakkels elefanter for nok. Ja jeg synes ihvertfald at det er synt for dem og lige hvad det angår, behøver vi ikke være enige 🙂

2015-07-13 14.48.28

Når man er på ferie høre det sig til, at man skal have is. Ifølge vores 3 unger skulle vi have is hver dag, så vi har virkelig fået indtaget mange is, hos den lokale bager på Enø. De laver deres egen is og vil faktisk tro, at det er ud fra samme koncept som Paradis is. De laver de lækreste is og der er mange forskellige varianter, at vælge imellem. Jeg er kæmpe fan når det kommer til hjemmelavet is, man kan virkelig smage, at man får noget helt andet for sine penge og jeg støtter med glæde op om sådan tiltag, ved at købe is hos dem. Mums de var lækre. Er du på Enø, så kan det klart anbefales, at lægge vejen fordi Enø bageri og smage på de lækre sager. Det er uden tvivl et bageri der er værd at besøge!

Vi tager i sommerhus igen på onsdag og planen er, at blive der til søndag. Ihh hvor jeg glæder mig til at kommer tilbage og nyde freden og stilheden, helt væk fra vores travle hverdag. Ungerne glæder sig heldigvis også til at kommer tilbage.

2015-07-11 09.16.00

Ingen kommentar

Skriv et svar