Mode

Nyfunden sko kærlighed.

Maruti sko til mor

Jeg har længe haft set mig lun på disse skønheder fra Maruti. De findes i så mange forskellige fine designs, så det er virkelig ikke nemt at beslutte sig for, hvilke par man skal købe. Jeg endte med at købe 2 par, da jeg ved et tilfælde fandt dem på tilbud hos Luksusbaby.

Maruti gimlet shoe

Hvis jeg havde haft pengene, havde jeg uden tvivl købt 1 par med til vores datter, men dem må hun få på et senere tidspunkt. For hun er bestemt også nødt til at eje et par! Skoene er ikke mindre en fantastiske. De er så fine og lever helt og holdent op til mine forventningen, om dem. Skoene sidder rigtig godt på foden, de er skønne at gå med, skindet er smørblødt og så er samlingen mellem sål og skind fejlfri. Det er et par sko, jeg allerede efter at have haft i 1 dag, er blevet fuldstændig forelsket og afhængig af.

maruti gimlet zebra sko

Jeg valgte 1 par Maruti Gimlet zebra sko og 1 par Maruti Gimlet small dots sko, og jeg har ikke fortrudt mit valg. Der er mange flere modeller jeg godt kunne tænke mig, men jeg har desværre ikke kunne finde dem, på nogle webshops, så hvis du kender til en butik/webshop der har disse sko nedenfor, så skriv endelig til mig. Jeg er nødt til at eje dem!

http://marutifootwear.com/women-collection/collection/image/noah-storm/

http://marutifootwear.com/women-collection/collection/image/aloha-zebra/

http://marutifootwear.com/women-collection/collection/image/rusty-leopard/

http://marutifootwear.com/women-collection/collection/image/paradise-panther/

Jeg har overvejet disse modeller til vores datter. De er bare så fine!

http://marutifootwear.com/girls-collection/collection/image/gimlet-girl-small-dots/

http://marutifootwear.com/girls-collection/collection/image/gimlet-girl-cheetah/

Nye maruti gimlet sko til mor

Jeg købte skoene på tilbud og endte med at spare 25%. Det er en god rabat, så det er også derfor, at der blev klikket 2 par hjem og ikke blot 1 enkelt par. Jeg købte dem ved luksusbaby, da de kørte med tilbudet. Jeg har ellers aldrig set skoene på tilbud, så det er om at slå til når muligheden byder sig.

Alle steder på nettet kan man læse om luksusbaby og hvordan shoppen bliver rost til skyerne, jeg kan desværre ikke melde mig i koret og må erkende, at jeg ikke er tilfreds med den service/håndtering af varerne/skoene jeg modtag. Jeg modtog de 2 kasser med sko i en forsendelsespose, så der var tydelig spor på skokasserne, efter at have været en tur igennem postdanmarks “kyndige” hænder. Jeg havde forventet at sådanne produkter blev sendt i en kasse, for at undgå sådanne ærgerlige hændelser. Så allerede her er jeg lidt skuffet da jeg åbner pakken. Da jeg tager første par sko ud af kassen, er det helt tydeligt at disse par sko, er en returvarer som er sendt til mig. Det er i og for sig også helt fint, at en returvarer sendes videre til en anden kunde, sådan er branchen jo. Mit problem er, at skoene har tydelige spor af, at have været brugt/prøvet. Mærkerne manglede på skoene, de var ydeligt udvidet i skindet af at have været på en for stor fod og snørebåndet var ikke snøret ordentligt. Det fyld som altid er inde i et par nye sko manglede også. Sådanne ting ærgre mig helt gevaldigt, for det er i mine øjne et klart tegn på, at man ikke “værner” ordentligt om sine varer og ikke tjekker returvarer ordentligt igennem. Det er mangel på god service i mine øjne. Modtager man en returvarer i sådan tilstand, kan man altid forskønne den igen med lige, at sætte snøren ordentligt og komme lidt silkepapir i skoene selv, for så havde jeg da aldrig opdaget, at mærkerne manglede og at skoene klart var gået med. Nu har jeg heldigvis selv ordnet snøren og så ser man ikke at skoene er en smule udvidet, når de er på min smalle fod. Det er godt jeg er opdraget af en mor der var uddannet i sko branchen. Det var desværre samme historie med det andet par sko jeg modtog, der var mærkerne dog stadig på.

På trods af den kedelige oplevelse med shoppen, er jeg rigtig glad for de fine sko. Jeg er gjort afhængig.

Maruti love

Ingen kommentar

Skriv et svar