Inspiration

Fødselsdagsønsker – 28 år

camilla-ønsker-2015

Jeg har altid svært ved, at finde på ønsker når jeg har fødselsdag, men jeg synes nu selv, at mine ønsker i år, er ganske fine. Mit problem er enlig, at det går hen og bliver praktiske ønsker, altså ønsker af ting vi mangler til hjemmet m.m. I år har jeg fået besked på. at være egoistisk og ønske noget til mig selv. Derfor har jeg valgt lidt forskellige ønsker, som kun kan komme mig selv til gode. Måske kan de også komme Rasmus lidt til gode, men jeg tvivler.

Jeg har fødselsdag på torsdag, altså d. 30 april, så det er enlig også på sin plads, at jeg har fået styr på min ønsker nu. Dem som kender mig, ved at jeg elsker at bage og lave mad, og ikke mindst, elsker jeg også make-up på trods af, at jeg ikke er den store make-up dulle til dagligt. Derfor er der lidt på ønskeseddel, som netop kan bruges til mine hobbyer.

Vi er meget stille og roligt igang med, at få gjort lidt ved vores hjem. Efter at have boet i vores rækkehus i 3 år, trænger her til en omgang maling og lidt nyt nibs. Jeg har længe drømt om de fine lysestager fra Kubus, så de måtte klart på ønskesedlen.

1. Design Letters Melamin kopper, i bogstaverne M, O og R.
2. Kubus lysestage til 1 lys i sort. Dem ønsker jeg mig 2 stk af.
3. Kubus bowl i stor, i sort.
4. Kubus lysestage til 4 lys i sort.
5. Mandolinjern fra Microplane.
6. Sigma make-up børster. 1 stk i F35, F80, F15 og E65. 2 stk i E25 og E40.
7. Bogen Copenhagen cakes.

Jeg krydser fingre for, at bare lidt af ønskerne bliver mine.

Ingen kommentar

Skriv et svar