Inspiration

Kage på række..

kager til barnedåb

Efter at havde været sengeliggende i en uge pga mavevirus, var det skønt endelig at kunne hoppe i mit køkken igen. Jeg havde en aftale med en af mine søde veninder om, at bage kage til hendes søns barnedåb, så der var herligt, at jeg nåede at blive frisk til det. Det er altid skønt, at have en undskyldning for at bage.

sommerlige kager

Jeg besluttede mig for, at bage “lidt” ekstra kage til mit arbejde og til os selv her hjemme. Det synes jeg selv at jeg fortjente, efter en uge uden at kunne holde noget mad eller væske i kroppen.

Det er altid svært, at vælge hvilke kager man skal servere for ens gæster, men jeg synes bestemt, at det var et godt valg de tog. De besluttede sig for 2 forskellige kager, så er man også sikker på at der er noget for alle gæster. Første valg var en svampet chokoladekage med hasselnødder og chokoladestykker, toppet med blåbær mousse og masser af friske jordbær, blåbær og hindbær og et lille drys hakket chokolade. Mums, hvem vil ikke elske denne kombination af lækkerhed ? Jeg ville i hvert fald ikke takke nej til et stykke. Andet valg gik på en lækker blød gulerodskage, toppet med cream cheese frosting, honningristede hasselnødder og crunchy hvid chokolade stykker. Endnu en kage der får ens mundvand til at løbe! Denne kage begejstre næsten alle på sin vej, og er en sikker vinder hver gang.

Jeg bagte også gulerodskage til os selv og til at tage med på arbejde. Kagen vakte stor begejstring på arbejdet, så den kan klart serveres for arbejdet igen.

kager

2 Kommentar

 • Reply
  Mia
  27. september 2015 at 12:01

  Hvor finder jeg opskrifterne på de lækre kager?? 😀

  • Reply
   Camilla
   27. september 2015 at 12:35

   Hej Mia
   Jeg har faktisk ikke lagt opskrifterne op, men det må jeg da helt klart have gjort, nu hvor du spørg på dem 🙂 De bliver skrevet på min to-bake liste, så de kan komme på hurtigst muligt.
   Venlig hilsen Camilla

  Skriv et svar