Jeg har efterhånden, delt en del opskrifter på syndige kanelsnegle med dig, men ingen opskrift kan måle sig med denne! Denne opskrift på kanelsnegle er taget til helt nye højder, med et center af en generøs omgang vaniljecreme.
Shiit en herlighed.
Som altid er det en opskrift som alle kan være med på – store som små. Jeg har enda snydt lidt i denne opskrift, hvor jeg istedet for min hjemmelavede vaniljecreme, har brugt 1 brev bagestabil kagecreme fra Dr. Oetker. Det sker ellers yderst sjældent, at jeg springer over hvor gærdet er lavest, så shhh.. Det er vores lille hemmelighed, hih.
Kanelsneglene er bløde, svampede og rimelig luksuriøse med et center af vaniljecreme. Whats not to like?
Prøv dem, du vil absolut ikke fortryde det!
Syndige kanelsnegle med creme
Print OpskriftIngredienser
- Dej:
- 50 g gær
- 2 dl mælk, lunt
- 1 æg
- 2 spsk sukker
- 0.5 tsk salt
- 1 tsk kardemomme
- 500g hvedemel
- 100 g blødt smør, skåret i små tern
- Remonce:
- 150g blødt smør
- 80g farin
- 50g sukker
- 70g marcipan, revet
- 2 spsk kanel
- Vaniljecreme:
- 1 portion, alternativt 1 brev bagestabil kagecreme fra Dr. Oetker
- Pynt:
- Glasur af flormelis og vand
Instruktioner
Dej: Rør gæren ud i den lune mælk.
Tilsæt æg, sukker og salt.
Tilsæt hvedemel, kardemomme og smør over 2 omgange og ælt det godt sammen. Dejen skal være blød og smidig, men du skal stadig kunne arbejde med den i hånden. Skulle dejen være alt for klæg og klistret, så tilsætte lidt ekstra mel.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i skålen i 1 time.
Vaniljecreme: Imens dejen hæver laves vaniljecremen. Følg opskriften på bloggen og stil på køl, alternativt følges opskriften på bagsiden af brevet.
Remonce: Alle ingredienserne blandes godt sammen og stilles til side.
Kanelsneglene: Når dejen er færdighævet, vendes den ud på et let meldrysset bord.
Rul dejen ud til en firkant og smør remoncen ud i et jævnt lag.
Rul dejen sammen og skær sneglene ud i 15 lige store stykker. Fordel sneglene i en smurt bageform på ca 33x23 cm. Sneglene skal ligge tæt, men lige akurat ikke røre hinanden - når de hæver vokser de sammen.
Dæk kanelsneglene til og lad dem efterhæve i 30 minutter.
Når de er færdig hævet laves en lille fordybning i midten af hver snegl. Fordel 1 spsk vaniljecreme i alle fordybningerne.
Bag kanelsneglene i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, i 20-25 minutter, eller til kanelsneglene er let gyldne.
Afkøl sneglene på en bagerist og pynt med glasur.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar