Ferie/ Sponseret

Ferien lakker mod enden..

Chai Latte

Ferien lakker mod enden, eller rettere, ferien for ungerne lakker mod enden. R og jeg har begge været på arbejde hele sommeren, men det har egentlig været ok, selvom det ville have været hyggeligt at være hjemme med ungerne. Det må blive næste år.

Ungerne har haft sommerferie fra skole og sport de sidste mange uger og om 1.5 uge, for de sig en brat opvågning, når de igen skal tidligt op og ud iblandt befolkningen, heh.

Det var egentligt meningen, at de skulle have været i klub og SFO hele ferien, men den plan røg hurtigt i vasken, da der ikke var nogle legekammerater og alt for meget brok – nogle gange ville jeg ønske, at jeg brugte høreapparat, så jeg bare kunne slukke for lyden, hih.

K er virkelig ikke fan af at gå i klub, men det får en chance. Vi har aftalt at give det frem til jul og hvis det stadig ikke er sagen, så melder vi ham ud. Han er så stor nu, at han godt selv må bestemme. Tilgengæld kan hans søster slet ikke vente til næste år når hun starter i klub, for der er nemlig kaniner – hun har plaget om en kanin de sidste 2 år. Så vi tror at det blive en stor succes for hende.

Ungerne har været super gode til at være alene hjemme, dog skulle man tro, at de af og til havde brug for høreapparater, for gud hvor kan de rode, især i vores køkken – jesus christ! At komme hjem til tallerkner, glas, krummer, og staniolpapir i hele køkkenet er absolut ikke sagen! Så der er da også blevet forventningsafstemt en hel del, hih. Jeg skulle nok sørgede for, at der var formiddags snacks og frokost gjort klar til dem i køleskabet og de skulle sørger for, at rydde op efter dem selv – opvask i opvaskemaskinen og affald i skraldespanden og hvis de var ekstra sultne, så har de selv måtte lave maden.

Trods mangel på ferie for både R og jeg, har vi stadig fået hygget lidt i sommerhuset, været i Tivoli, spist masser af is hos Ismageriet, drukket Chai Latte i stride strømme og bare slappet med ungerne. Afslapning er total undervurderet – det kan altså et eller andet, heh.

Hvad har du lavet i ferien?

// sponseret indhold – Beltone høreapparater //

Ingen kommentar

Skriv et svar