Det er efterhånden alt for længe siden, at denne syndige bandit her blev indtaget, men det betyder jo ikke, at du skal snydes for det der efter min mening, er en af verdens bedste og nemmeste rabarberkager. OG OG OG, som prikken over I’et og for at gøre den lidt ekstra luksuriøs, så er der store stykker hvid chokolade i kagen – mums.
Rabarberkagen her, er en af de ekstra svampede af slagsen. Altså en af de der kager, hvor man ikke skal være bange for at få fedtede fingre, ej heller være sukkerforskrækket, for det er altså en kaloriebombe unden lige, men føj hvor er den også bare det hele værd.
Dejen tager ikke mange minutter at bikse sammen og kræver ingen større færdigheder, så yeps, hvis du har 10 tommelfingre, så er det her opskriften for dig. Den er nem at lave og smager som en drøm – what’s not to love?
Svampet rabarberkage med hvid chokolade
Print OpskriftIngredienser
- 125g sukker
- 150g mel
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk natron
- 2 dl kærnemælk
- 0.25 dl citronsaft
- 45g smør, smeltet
- 250g rabarber, snittet
- 100g hvid chokolade, grofthakket
Instruktioner
Alle de tørre ingredienser piskes godt sammen.
Tilsæt kærnemælk og smør, pisk godt igen.
Tilsidst vendes rabarber og chokolade i dejen.
Kom dejen i en smurt bageform.
Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, i 40-45 minutter, eller til en tandstik trækkes op uden våde krummer på.
Lad rabarberkagen afkøle på en bagerist.
Pynt kagen med en glasur lavet på flormelis og vand og nyd den i godt selskab.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar