Bryllup/ Livsstil

Bryllupsinvitationer

bryllupsinvitation

Der er efterhånden kommet lidt mere styr på brylluppet, hvilket der nok også helst skulle være på nuværende tidspunkt, for inden vi får set os om, så er det d. 26 oktober, hvor det hele går ned.

Tiden flyver seriøst afsted!

Bryllupsinvitation

Planen var at invitationerne skulle have været ude i maj måned, det blev så skubbet til juni, efterfølgende til juli og da vi ramte august meldte stressen sig for alvor og ud kom invitationerne – langt om længe.

Den eneste grund til at de ikke kunne komme afsted som planlagt, var at vi simpelthen ikke kunne blive enige om hvor vi ville vies. Vi vil ikke vies i en kirke, vi vil godt vies af min gamle svømmeveninde der er præst, vi vil også vies indendøre, da vejret er total uforudsigeligt i slutningen af oktober og udover det, så havde jeg også lidt forskellige krav til hvordan stedet skulle se ud, og og og, så skulle det også helst ligge i København, da festen bliver holdt i byen.

Som du måske kan fornemme, så var listen med krav lang og udbudet der matchede bare en brøkdel af kravene minimalt. Så da vi endelig fandt drømmestedet i slutningen af juli, fik underskrevet kontrakten i starten af august og betalt depositummet, var det som om, at der røg en kæmpe byrde fra mine skuldre – jeg kunne ånde lettet op. Endelig kunne de invitationerne, som jeg har arbejdet så længe på komme ud.

Bryllupsinvitation - eget design

Invitationerne blev fuldstændigt som jeg havde drømt om! Jeg har været så heldig, at R har været med i hele processen, så alt fra tekst til den mindste lille detalje med guldfarvede clips, er nøje valgt af os begge og derfor ikke kun mig.

Blomsterne og farverne på blomsterne på invitationerne, kommer til at matche til min brudebuket, farven på mine sko, blomsterne på bordene i lokalerne, farven på stoffet der skal omkredse os under ceremonien osv. Måske jeg har tænkt lidt for meget over detaljerne, men jeg ELSKER når der er en rød tråd i det hele.

Just call me crazy, hih!

hjemmelavet bryllups invitationer

Har du også selv lavet jeres invitationer?

4 Kommentar

 • Reply
  Lulu
  29. november 2019 at 23:12

  Kommer dee mon snart bryllupsberetning? 😃

  • Reply
   Camilla
   15. januar 2020 at 10:56

   Tusind tak for tanken ❤️

   Der skal nok snart komme lidt indlæg om bryllup, bryllupsrejse m.m på bloggen. Jeg har været nedlagt af arbejds uger på 40+ timer de sidste mange måneder og er fortsat ret presset, men der er håb forude. Satser på at have lidt ekstra luft i kalenderen fra februar måned, så jeg igen kan få blogget 😊

 • Reply
  Lærke
  17. maj 2020 at 23:59

  Hej Camilla

  Det er virkelig nogle flotte invitationer. Må man spørge, hvor du har designet fra?

  Hilsen Lærke

  • Reply
   Camilla
   18. maj 2020 at 8:50

   Hej Lærke

   Tusind tak 😊 Designet har jeg selv lavet i Photoshop 🌺

   Mvh Camilla

  Skriv et svar