Sponseret

Smukke spirer til maden

Jeg elsker mad der smager godt.. ja hvem gør egentligt ikke det? men for mig er det også alfa omega, at maden ser lækker og indbydende ud. Det visuelle er det vi opfanger først og derfor er måden maden bliver præsenteret på altafgørende – især når man har børn i huset.

Jeg er vokset op i et hus, hvor der altid blev serveret rigtigt dansk mad – lækker dansk mad, men spørg du mig, så er dansk mad ret brunt. Der er knap så meget visuelt der taler til en, når hele ens tallerken er dækket i frikadeller, kartofler og brun sauce, men GUD hvor smager det bare fantastisk. Måske det er derfor, at jeg her hjemme spicer vores mad lidt mere op. Det er efterhånden en sjældenhed, at vi får rigtigt dansk mad og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst fik sådan en helt rigtig sauce, ligesom mor laver den. Jeg laver istedet mad hvor der bliver leget med det visuelle og smagen.

Der er altid salat på bordet her hjemme og ungerne er efterhånden blevet rigtig gode til at spise det. Lille L vil helst gerne have salaten opdelt, så han får en lille servering, hvor alt er opdelt og ligger hver for sig.

Gad vide hvornår han vokser fra det?

I øjeblikket er der rigtig ofte smukke spirer i salaten, ja selv i min frokost får de sunde spirer sneget sig med, hih. Udover at friske spirer smager fantastisk, så giver de lige prikken over I’et rent visuelt og får mundvandet til at løbe lidt ekstra.

En af de helt store fordele ved lige netop spirer er, at det ren faktisk er noget jeg selv kan dyrke. Jeg formår at slå alt ihjel, men spirer, se det er noget jeg kan finde ud af at dyrke og isærdeleshed karse, er jeg virkelig dygtig til at dyrke, hih.

Hvem er ikke gode til at dyrke karse?

Hvis du ligesom jeg er ret nysgerrig på det der med at dyrke spirer selv, så kik forbi friske spirer. Her er der både tips og tricks at hente, og mange af dem er faktisk ganske simple. Så simple, at jeg kan være med på dem og nu overvejer, at gøre vores køkken til en hel spirer mark, hih. Der er nemlig alt hvad hjertet begærer af udstyr og alt den vejledning man har brug for, for at starte op med at dyrke sine egne spirer.

Whats not to like?

Mmhh, jeg elsker mad med spirer..

2 Kommentar

 • Reply
  Miriam Sommer
  26. august 2019 at 10:08

  Kære Camilla
  Sikke et smukt indlæg om spirer. Mange tak for den smukke omtale <3
  Du er altid velkommen i FRISKE SPIRER.
  Rigtig god spirelyst 😉
  Miriam

  • Reply
   Camilla
   26. august 2019 at 13:36

   Hej Miriam
   Tak for de fine ord – de varmer dejligt 🤩
   Mvh Camilla

  Skriv et svar