Morgenmad/ Opskrifter

Syndig flerkornsgrød

nem opskrift på flerkornsgrød

I øjeblikket er flerkornsgrød noget af det bedste jeg ved og det indtages på dagligt basis. Det er en perfekt måde, at få en god start på dagen med og så er der oven i købet masser af det sunde fedt i opskriften.

For dem af jer der har fulgt lidt med på bloggen, ved at jeg altid starter dagen ud med en omgang grød, bare fordi jeg ELSKER det.

Som altid er opskriften super nem at lave og du har garanteret alle ingredienserne hjemme i køkkenskabene. Faktisk er opskriften så nem at lave, at den kan laves i mikrooven. Dog laver jeg opskriften uden æggehvide, når den laves i mikroovnen. Det bliver nemlig lidt noget rod med æggehvide i mikroovnene og det smager lidt skørt, så drop æggehviden, hvis du vil lave den i mikroovnene.

Syndig opskrift på flerkornsgrød

Print Opskrift
Serveringer: 1 Forberedelsestid: 10 minutter

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk hørfrø
  • 1 spsk græskarkerner
  • 1 tsk chiafrø
  • 0.5 dl mælk
  • 2 dl vand
  • 0.5 dl æggehvide
  • 1 overmoden banan, most
  • Evt. 1 tsk Perfect sød fra Easis

Instruktioner

1

Kog havregryn, frø/kerner, sødemiddel, mælk og vand op ved høj varme, imens du rør i grøden. Når grøden koger, skrues der ned på medium varme. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens. Når havregrøden er begyndt at samle sig, tilsættes æggehviden under omrøring.

2

Når havregrøden igen har den ønskede konsistens, tages den af varmen og den moste banan tilsættes.

Top den syndige flerkornsgrød med lidt sukrin gold og en klat peanutbutter, for lidt ekstra fest for dine smagsløg.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme

nem opskrift på flerkornsgrød

Ingen kommentar

Skriv et svar