Hverdag

2019, året der gik – bedre sent end aldrig

Der har været rimelig dødt på bloggen de sidste 5 måneder. Jeg har været lagt ned af arbejde, bryllupsplanlægning og i det hele taget bare livet. Kender du de perioder? Men nu kommer der forhåbentlig snart lidt mere ro på, så jeg igen har tid til at få skrevet lidt på bloggen. Jeg er jo frygtelig langt bagud, både med at få lagt opskrifter op, dele hvordan brylluppet gik, vores ferier og hvad der rykker på sig i privaten og ren arbejdsmæssig.

Jeg har sat tid af til at skrive på bloggen minimum 1 gang om ugen. Tænk man er nødt til at sætte tid af til det i kalenderen, men når der ikke er nok timer i døgnet, så må man afsætte tid til det i kalenderen, ellers så sker det bare ikke.

2019 var et fortryllende år, fyldt med kærlighed og fantastiske rejser. Dog var 2019 også det hårdeste og mest trælse år, vi til dato har været igennem. Så konklusionen på 2019 må næsten være, at det har været et ok år. Om 4-5 år vil vi se tilbage på 2019 og forhåbentlig kun huske det, for de gode øjeblikke, for dem har der i den grad været virkelig mange af. De dårlige og hårde øjeblikke fylder bare stadig virkelig meget..

Jeg har lavet en lille tidslinie over hvad 2019 bød på, bare for at gøre det nemt og overskueligt at se tilbage på. Smart ik?

Januar: 2019 startede helt fantastisk ud og vi havde estimeret det til, at være det bedste år nogensinde. Vi fik næsten ret, hih. I januar måned startede jeg op med nyt arbejde – helt fantastisk.

Udover nyt arbejde bød januar også på Lukas Graham koncert og lækkert besøg på michelin restauranten Jordnær – WOW siger jeg bare, og endnu en skøn skiferie i Trysil. Jeg tror simpelthen ikke, at jeg nogensinde bliver træt af det skiområde, jeg er tosset med det.

Februar: Her var der plads til lidt mor-datter hygge, da A var på Pie kursus hos The american pie på vesterbro, hvor jeg fik lov til at se på, hjælpe når der var behov og ellers bare nyde en lækker Chai Latte.

Februar bød også på en audition, som jeg naturligvis bestod – jubii.

Marts: 1 marts fik R endelig indløst sin 30 års fødselsdagsgave. En kæmpe surprise og mange måneders planlægning uden R vidste hvad der skulle ske, så glæden ville ingen ende tage, da han fandt ud af vi skulle til New York. Det fik han først af vide da vi stod i lufthavnen i Oslo. Fly på 1 klasse og 1 uge i New York uden unger, whats not to like?. Det var et kæmpe planlægning arbejde, men det var bestemt det hele værd! Det var en fortryllende ferie.

A kickstartede marts måned med en tur til Herning, hvor hende og mormor skulle se børne MGP og overnatte til dagen efter.

Udover ferien i New York og A’s tur til Herning, så bød marts måned også på en tur til Berlin med mine forældre, hvor K skulle indløse sin julegave. Endnu en fantastik tur, især for K der virkelig fik en på opleveren. Det er en tur der uden tvivl skal gentages!

Marts måned var også måneden hvor K startede med at have blod i sin urin, hvilket senere skulle vise sig, at være starten på en meeget lang rejse igennem hospitalsvæsnet..

April: En måned fyldt med en travl arbejdskalender, A fyldte 9 år og jeg fyldte 32 år, K blev indlagt på Herlev hospital, hvor han var indlagt hen over den næste månedstid, da man fandt ud af, at hans nyrer ikke fungerede optimalt. Det var også måneden hvor vores sommerferie måtte aflyses grundet k’s indlæggelse og måneden, hvor jeg fik en mindre nedsmeltning og virkelig måtte arbejde med mig selv!

Maj: Måneden hvor jeg skulle opereres i mit knæ, K skulle have taget en biopsi af sin nyrer og der skulle styr på en masse på min side af familien, som jeg ikke kan dele. Det var også måneden, hvor R skulle på business i San Francisco, A skulle på hyttetur med klassen, og sidst men ikke mindst, så var maj måned også måneden hvor lille L skulle sige farvel til børnehaven og starte sin nye tilværelse som SFO barn.

Juni: Måneden hvor der endelig faldt ro på, på familiefronten på min side af familien. Måneden hvor vi endelig fik svar på K’s indtil videre lange sygdomsforløb. Det var også måneden hvor vi var til Rasmus Seebach familiekoncerts i Århus, jeg var til Back Street Boys koncert, og R og jeg nød en forlænget weekend i Rom med gode venner og oplevede Ed Sheeran. VI var også en smuttur i Aalborg til stor fødselsdag – mega hyggeligt.

Juli: Bød på en forlænget weekend i sommerhus med ungerne – meget tiltrængt og som altid helt fantastisk.

August: Var måneden hvor jeg arbejde mere end 43+ timer/ugen, men også måneden hvor vi endelig fik styr på, hvor vi skulle vies og holde reception. Det var måneden hvor lille L havde sin første skoledag og måneden hvor vi endelig fik sendt invitationer ud til vores bryllup.

September: Her fortsatte den store arbejdsbyrde.. A var igen på hyttetur og det var også måneden hvor vi for alvor fik styr på hvad der præcis skulle ske til vores bryllup. Desuden også måneden hvor jeg blev kidnappet på polterabend. Shiit en fest og shiit en overraskelse at blive kidnappet på mit arbejde, hih. Jeg har virkelig de bedste veninder!

Oktober: Måneden hvor R blev kidnappet på polterabend, hih, jeg var til Ariana Grande koncert med min gode veninde og lille L var 1 hel uge med mine forældre og hans fætter i deres hus i Rom. Måneden hvor vi måtte tage afsked med vores højt elskede hund Signe, der efter 13.5 år i familien, simpelthen ikke kunne mere. Det var nogle frygtelig og tårevædede uger, især lille L tog det rigtig hårdt på i ugerne efter.

Oktober måned var også måneden, hvor flere måneders planlægning kulminerede i en kæmpe stor kærlighedsfest, nemlig vores bryllup. Shiit en oplevelse, det var helt fortryllende og der skal nok komme et indlæg kun om dette.

Måneden sluttede af med en forlænget weekend i Prag, hvilket R fik i morgendagsgave. En helt viderunderlig tur fyldt med michelin restaurant besøg og cocktails i lange baner.

November: Igen en måned fyldt med alt for meget arbejde, endnu en tur til Aalborg hvor sødeste lille Alma skulle døbes. Det var også måneden hvor det var tid til vores årlige julebillede hos søde Katja og jeg bestod endnu en audition på arbejdet! Jeg måtte også bukke under for presset og sige ja til, at vi kunne købe en ny hund.

Det var også måneden hvor R og jeg skulle på bryllupsrejse, til vores drømmedestination, nemlig Tokyo. Vi har altid drømt om at komme til Tokyo og endelig var det muligt. 1 hel uge uden unger, rolige morgener og vidunderlige oplevelser. Det var virkelig a dream come true.

December: En måned med lidt mere ro på arbejdet end de tidligere måneder. Måneden hvor vores lille nye hund, Anton, flyttede ind.

Det var også måneden, hvor jeg mistede en arbejdskollega i en slem trafikulykke. Det var virkelig en skidt periode, men sammen med de andre kollegaer kom vi igennem det. Jeg har virkelig en fantastisk arbejdsplads, fyldt med kærlighed og overskud til at hjælpe hinanden.

December sluttede af med en fortryllet jul, en tur i biffen og se den nye Frost, samt en skøn nytårsaften i sommerhus.

2020 er for alvor skudt igang og der er virkelig mange gode ting i sigte, blandt andet med ny stilling på arbejdet og lidt flere ferier i sigte. Jeg kan slet ikke vente med at se, hvad 2020 har at byde på, så 2020 Bring it on, jeg er klar.

Ingen kommentar

Skriv et svar