Livsstil/ Sponseret

Kunstige vipper eller vippebuk?

Corona.. Behøver jeg sige mere? Det tror jeg vidst ik! Rigtigt mange andre har allerede sat ord på den store frustration alle os forældre står i, især med skolebørn! Så istedet for at skrive om mine mange frustrationer og om hvordan vi forsøger, at kæmpe os igennem dette virvar her hjemme, så vil jeg istedet bruge tiden på, at skrive om noget jeg virkelig savner i denne Corona tid.

Jeg savner nemlig min vippedame Tanja!

Hvis vi skruer et par måneder tilbage i tiden, tilbage til min polterabend – en uforglemmelig dag. Så er vi tilbage til den dag jeg blev afhængig! Jeg blev nemlig afhængig af, at have falske vipper på. Tænk man kan blive afhængig af det, men det kan man altså! Mine skønne veninder havde sørget for, at jeg fik nye flotte lange og vigtigst af alt, NATURLIGE vipper på.

Jeg havde længe inden både polterabend og bryllup gået og været lidt usikker på, om jeg skulle få lavet et lashlift eller få sat vipper på. Jeg har tidligere haft vipper på, men blev træt af al den vedligeholdelse de krævede den gang, idag synes jeg det er helt anderledes. Jeg har intet imod, at de skal vedligeholdes og det er super praktisk i mit erhverv, at jeg ikke skal tænke på at komme mascara på kl 4:30 om morgenen, når jeg er på vej ud af døren.

For et par uger siden tog livet lidt en anden drejning igen igen og al min ‘fritidtid’ valgte jeg at prioriteret hjemme. Trods min store afhængighed, så er der bare andre ting der er vigtigtere i livet en mine vipper.

Siden der, har jeg undersøgt hvad der ellers er af alternativer til kunstige vipper og jeg er kommet frem til, at vippebuk er det næste jeg skal prøve. Det skulle holde i længere tid og jeg overlever nok lige, at skulle bruge 1 minut på at komme mascara på om morgenen igen.

Jeg er dog stadig nysgerrig på, at hører hvad jeres erfaringer er med både kunstige vipper og et vippebuk? Hvad synes du fungere bedst?

// sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar