Vejret er virkelig vendt til det bedre og det er om at nyde solen imens den er her, for man ved aldrig hvor længe det holder her i DK. Med sommer og sol hører sig koldskål til og hvilken bedre måde at indtage det på, end ved at kombinere det med sin morgenmad ? Det var virkelig lækkert og absolut ikke sidste gang, at denne koldskåls-chiagrød er blevet indtaget.
Jeg elsker koldskål og særligt den hjemmelavede vaniljeprikket af slagsen, mums. Faktisk så finder du en ret så lækker opskrift på gammeldags koldskål med æg og en koldskål med tykmælk her på bloggen, hvis du altså også er til den slags. Her hjemme er det ikke kun mig der har en svaghed for en lækker vaniljeprikket koldskål, faktisk så er vores ældste også helt tosset med det, ja egentlig så er alle ungerne vilde med det, men vores ældste er bare lige end tand værre end de 2 andre. Han kan spise 1 L hver dag og helt uden at blinke. Han er ret så vild og total umættelig i øjeblikket, jeg har på fornemmelsen, at han snart tager et ordentlig ryk og skyder i vejret. Så jeg er allerede gået igang, med at spare sammen til en ny garderobe til ham, her til efteråret, hihi.
Morgenmad er i øjeblikket det vigtigste og ikke mindst, det bedste måltid for mig, derfor stod det helt klart for mig i går aftes, at jeg simpelthen var nødt til at kombinere 2 af de ting jeg elsker mest, nemlig morgenmad og koldskål. Det blev til en utrolig lækker og sommerfrisk overnight koldskåls-chiagrød. Overnight chiagrød er nok noget af det nemmeste at lave. Det tager under 2 minutter at bikse sammen og så er det klar til at blive indtage næste morgen, nemmere bliver det da ikke.
Opskrift på overnight koldskåls chiagrød.
Du skal bruge følgende:
- 2.5 dl koldskål, gerne af god kvalitet
- 6-8 spsk chiafrø
- Koldskål, kammerjunker og 1 banan
Sådan gør du:
Bland 2.5 dl koldskål og chiafrø godt sammen. Dæk det til og stil det på køl natten over.
Næste morgen er din koldskåls chiagrød klar.
Tag den ud af køleskabet og fordel chiagrøden i 2 skåle. Fordel grøden i den ene halvdel af skålen og fordel lidt koldskål i den anden halvdel af skålen. Top med lidt knuste kammerjunker og skiver af frisk banan.
Rigtig god fornøjelse og Bon appetite
Ingen kommentar