Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Aperol spritz med et tvist

Aperol spritz med et tvist

Det er sommer det er sol og det er fredag.. Jubii, endelig er det weekend og den her weekend, byder ikke bare på fantastisk vejr, men også på fødselsdag for vores mindste. Han bliver hele 4 år, hvilket jeg har ret svært ved at forstå og måske også lidt svært ved at acceptere. For mig er han stadig min lille baby, mors dreng og en rigtig charmetrold, der kan slippe afsted med næsten hvad som helst.

Det er som om at tiden pludselig går lidt hurtigere, end hvad den hidtil har gjort og dette, kombineret med endnu en forfærdelig og sørgmodig hændelse, samt at min nye og lækre cykel er gået i stykker, krævede en meget stor og ikke mindst lækker drink! Ja det har altså været lidt af en uge og så er det altså helt ok, med en ekstra stor fredagscocktail.

Fredag aften blev brugt i selvskab med en lækker og stor Aperol sprits, naturligvis var min bedre halvdel også en del af det lækre selvskab, hihi. Der blev reflekteret over livet, snakket om hvor heldige vi er, trods den modgang vi af og til står med, men hey, har vi alle ikke altid lidt modgang ? Det handler vel bare om at komme godt igennem det og se positivt på situationen, uanset hvor grumt og uretfærdigt livet kan være. Det er altid nemt at være bagklog, men jeg forsøger virkelig at få et bedre syn på livet og ikke mindst på mine medmennesker. Man skal huske at hjælpe dem der ligger ned, måske du en dag står og har brug for hjælpe, med at komme op igen. Oftes er det de små ting der gør den helt store forskel.

Når men nu var det ikke meningen, at det skulle være et af de dybe skriv, det skulle jo egentlig handle om den her lækre Aperol sprits med et lille tvist. Jeg har nemlig tilpasset denne Aperol mine smagsløg, så hvis du spørg mig, så smager den intet mindre end fantastisk! Den er sød men uden at være for sød, den er lidt spicy og har en meget let syrlighed, som afrunder smagen af denne Aperol virkelig godt. Det er en frisk og sommerlækker drink, som vel egentlig nok er blevet en drink, der er en nødvendighed når det er sommer, hihi. Hvorfor jeg først har stiftet bekendskab med en Aperol sprits i år, må guderne vide, for jeg er virkelig gået glip af noget virkelig lækkert indtil nu.

opskrift på lækreste Aperol spritz

Opskrift på Aperol spritz med et tvist.

Du skal bruge følgende til 1 stort rødvinsglas:

Sådan gør du:
Fyld dit glas med knust is og et par lime både.
Hæld hvidvin, aperol, ginger beer og lime sirup i glasset. Top drinken af med en kvist frisk timian og giv drinken et godt miks.
Husk at smage til og eventuelt tilpas din Aperol i smagen.

Server den iskolde Aperol sprits med et tvist, som en forfriskende cocktail på en varm sommerdag, som velkomstdrink eller som en ‘bare fordi’ drink. Den vil uden tvivl give dig lidt ekstra point i bogen, hos dine venner og familie.

Bon appétit.

Sommerlækker Aperol spritz med et tvist

Ingen kommentar

Skriv et svar