Inspiration

Skønhedsprodukter til mor

Skønhedspodukter fra Milk & Co til mor

Som du måske har læst i et af mine tidligere blogindlæg, har jeg erhvervet nogle ret lækre produkter fra Milk & Co til ungerne. Denne gang var det så mor her der skulle forkælles. Jeg har længe ledt efter et mærke, som faldt i min smag, så efter at have prøvet de skønne produkter fra Milk & Co. på ungerne, var jeg slet ikke i tvivl om, at det også ville være de rette produkter for mig.

Produkter til hende fra Milk & Co.

Jeg er blevet totalt afhængig af Spotty Tots Miracle fra Milk & Co. så jeg har meget store forventninger til disse skønheder. Jeg synes, at emballagen i sig selv er yderst indbydende og signalere velvære og renhed på en og samme tid. Produkterne dufter skønt, så alt i alt er jeg sikker på, at de falder lige i min smag.

Jeg har købt alle produkterne fra Milk & Co til hende, ved undtagelse af en body oil på hjemmesiden Littlegreenbean. Body oil har aldrig rigtig være mig, så den tænkte at jeg lige ville vente lidt med den. Til gengæld har jeg købt de 5 andre produkter, som findes i serien til hende.

Jeg har købt Ultra light face moisturiser, som er en lækker, let og smørblød ansigtcreme, som giver den helt rette fugt til ansigtet. Cremen som indeholder: Aloe vera ekstrakt, som er anti-inflammatorisk, beskytter mod urenheder, rødme og tørre pletter. Marine ekstrakter af nori og spirulina fungerer som en vitaminindsprøjtning for huden med deres mere end 50 forskellige næringsstoffer som aminosyrer, mineraler og essentielle fedtsyrer. Cremen er Beriget med den dobbelte teknologi Duraquench, som trænger hurtigt ind i huden, og efterlader et forfriskende beskyttende lag mod nutidens “nasties”, samtidig giver den langvarig fugt og beskyttelse mod udtørring. En anden ingrediens som specifikt beskytter mod dehydrering er jojobaolie. Denne olie skaber en beskyttende barriere i huden, sammen med E-vitamin, som er en super antioxidant, hudbeskyttende og fugtighedsgivende. Jeg er indtil videre meget begejstret for denne ansigts creme, efter kun at have prøvet den få gange.

Face Cleanser, som er en skummende sæbe baseret på naturlige ingredienser, som hjælper med at rense dagen væk og få dig klar til den næste. Med dufte fra geranium olie, ylang ylang og ekstrakter af hibiscus blomsten og gurkemeje, vil denne ansigtsvask stimulere sanserne og opfriske huden. Perfekt til alle hudtyper, og naturligvis uden parabener. Jeg elsker allerede dette produkt, som desuden er et meget porøst produkt, så lidt rækker ufattelig langt.

Body Scrub er en lækker body Scrub, med en blanding af den naturlige eksfolierende kokosskal og hyben olie, som hjælper med at opretholde en optimal sundhed i huden. Milk & Co. har skabt et produkt, der ikke kun vil glatte ud og eksfoliere, det dufter også skønt. Jeg har efterhånden prøvet mange bodyscrub produkter og dette produkt er det af dem alle, hvor jeg har oplevet at det faktisk ikke kun er “sand” der kommer ud af emballagen. Det er en lækker let bodyscrub efter min mening.

Rejuvanating masque er en naturlig baseret ansigtsfugtmaske til træt og tør hud. Her kombineres flere frugtekstrakter, vitamin E og grøn te-ekstrakt til at eksfoliere, udglatte og fugte huden. Herved fjernes døde hudceller og du vil finde en smidig, rehydreret dig. Perfekt til alle hudtyper og naturligvis uden parabener. Jeg glæder mig som et lille barn til at prøve den.

Beauty Wipes. Disse to sidede renseservietter har eksfolierende mikroperler på den ene side til at fjerne skidt og snavs, og en blid og mild rensende bagside. De ekstra store renseservietter bliver uundværlige, både på arbejde, på rejser og i fritiden! let parfumerede og velegnede til alle hudtyper. Jeg er sikker på at de bliver et hit. Jeg har tit stået i situationer hvor jeg netop har manglet wipes som disse.

Skønhedsprodukter fra Milk & Co

Jeg har netop klikket lidt af produkterne fra Milk & Co til mændt hjem. Jeg tænkte at det var en ret lækker farsdags gave til Rasmus, kombineret med det andet jeg allerede har købt fra ungerne. Rasmus trænger til nogle ordentlige produkter. Det kan tydeligt ses på vores hud, at vi er inde i en meget travl periode, så de lækre produkter falder på et tørt sted.

Milk & Co produkter til mor

 

Ingen kommentar

Skriv et svar