Mode

Nyt til ungerne fra Amala og Milk & co.

Skønne naturlige sager til ungerne fra Amala og Milk & Co.

Jeg har netop modtaget disse skønne produkter til ungerne og jeg kan slet ikke vente med, at få dem i brug. Jeg har købt et rigtig smukt junior sengesæt fra mærket Amala og nogle lækre hudpleje produkter fra Milk & co.

Jeg har netop puttet vores mindste, i det lækre sengetøj, som oven i købet er 100% økologisk og GOTS certificeret. Sengetøjet er fra et nyt dansk mærke der hedder Amala. Jeg fandt det på dreamsforkids.dk der har et fint lille udvalg, af det smukke sengetøj fra Amala. Jeg er især faldet for det enkelte og meget stilrene udseende sengetøjet har, samtidig med, at det er et sengesæt der fortæller sin helt egen lille historie, grundet det fine eventyrlystende mønster, som er lavet i en flot dæmpet blå farve. Jeg er også vild med den fine detalje, at sengetøjet lukkes med bindebånd som er samme farve, som mønsteret på sengetøjet. Der er virkelig tænkt på hver en detalje.

Jeg har også købt 3 nye produkter fra Milk & Co, som jeg har hørt SÅ meget postivt om, så dem måtte jeg simpelthen prøve. Alle 3 produkter er også købt hos dreamsforkids.dk, det er så skønt at man kan købe tingene samlet et sted, når man nu er igang. Jeg er meget spændt på at få dem prøvet. Jeg lover at give en update omkring produkterne, når vi har prøvet dem et par gange, så jeg bedre kan vurdere hvad jeg synes om dem. Indtil videre er jeg tosset med dem og er helt solgt i den skønne duft produkterne har. Jeg er vild med at produkterne fra Milk & Co, er udviklet fra de mest naturlige og plejende ingredienser, som overhoved muligt. Det gør, at det er en hudpleje serie jeg tør føle mig tryg ved, at bruge på ungerne.

Jeg har købt cremen Spotty tots miracle, som er en naturlig helende creme der reparere og dulmer irriteret hud. Det skulle være den perfekte universal creme til sår, eksem, rød numse og tørre kinder, og så koster den kun 119,-. Jeg er meget spændt på om den kan tage min eksem, jeg får på hænderne når jeg er stresset. Der er intet der hidtil har kunne holde det nede, så krydser fingre for at denne creme kan trylle. Cremen indeholder: Aloe Vera, som er en eminent fugtgiver til huden, som samtidig levere ilt til huden, som så styrker og reparere hudvævet og reducerer inflammation. Sød mandel olie, som er kendt for at være godt både for dit indre og ydre. Den blødgører huden og er et perfekt middel mod tør og sprukket hud med irriterende kløe. Shea smør, som er den allerbedste ingrediens I dette produkt. Det er ekstremt fugtgivende, hvilket igen gør det til et fantastisk produkt til revnet hud. Shea smør bliver let absorberet af huden, dog uden at tilstoppe porer. Det tilskynder ligeledes helingsprocessen i huden f.eks. ved hudafskrabninger og små sår. Avocado olie bidrager i stort omfang til blødgøring af huden og det er let absorberende I dit barns dybe hudvæv. Avocado olie bliver også anbefalet til naturlig behandling af eksem. Sidst men ikke mindst indeholder cremen også Jojoba olie, som kan bidrage med at stoppe væksten af nogle bakterier og svamp infektioner I huden.  Den trænger let ind I huden og er perfekt til de børn der har en smule sensitiv hud, da den meget sjældent giver hudirritationer.

Jeg har også købt room sprayen Snotty Grotty, som skulle være helt uundværlig ved forkølelse og stoppet næse. Få spray 10 minutter før puttetid, skulle hjælpe med at give bedre luft til de små snotnæser. Jeg har netop afprøvet den på vores ældstes værelse, han er nemlig forfærdelig snottet, så er meget spændt på hvordan den virker. Denne spray indeholder: Kamfer olie, som er en kraftfuld olie der i det samme åbner op for luft I næsen og lungerne. Denne mirakellignende ingrediens virker også afslappende på krop og sind. Eukalyptus olie, som er effektiv mod hoste og astma. Den kan lindre inflammation, som ofte går hånd I hånd med forkølelse. En anden kraftfuld duft I denne spray er fra pebermynte olie, som er effektiv til at friske hovedet op samt løsne slim i lungerne. Kamille har en god beroligende effekt på børn når de er ved at få tænder eller er forkølede. Ylang ylang har en beroligende effekt ved uro i kroppen samt ømhed i krop. Sidst men ikke mindst er der tilsat citronmelisse, som har en utrolig effekt til at afvise virus og styrke immunforsvaret.

Sidst men ikke mindst, har jeg også købt room sprayen Nighty Night til kun 119,-. Den er afprøvet på vores mindste og mellemstes værelse her til aften og jeg er forelsket i den skønne duft, som er let forførende og ikke mindst en smule vanedannende, hvis du spørg mig. Jeg tror måske jeg lige kommer til, at give vores soveværelse et par spray inden vi hopper i seng. Denne let forførende og lavendelbasere room spray indeholder: Lavendel, som bliver brugt som beroligende og afslappende middel, og hjælper dermed til en bedre nattesøvn for både barn og forældre. Calendula (morgenfrue), som er en fantastisk fugtgivende ingrediens til tør hud, men I denne spray benytter de sig af dens antiseptiske og antibakterielle egenskaber. Den vil sørge for at luften omkring dit barn er frisk og ren! Kamille, Merian og Ylang Ylang er alle tilsat for deres beroligende egenskaber, som de netop har på kroppen. Disse tre ingredienser kan også, berolige børn der er ved at få tænder eller har vokseværk, Hjælpe musklerne til at slappe af efter en lang og aktiv dag, samt den er god mod astma.

Jeg er så spændt på virkningen af de 3 produkter, fra det meget omtalte mærke, Milk & Co. Jeg glæder mig især til, at give jer en update omkring virkningen af dem. Jeg krydser fingre for at de kan trylle.

hudplejeprodukter til ungerne fra Milk & Co, samt økologisk sengetøj fra Amala

2 Kommentar

 • Reply
  Julie
  30. juli 2015 at 20:43

  Jeg er spændt på, hvordan du oplever roomsprayen – er du lige så begejstret for dem som de andre produkter?

  • Reply
   Camilla
   15. august 2015 at 19:34

   Hej Julie
   Jeg er faktisk endnu mere begejstret for roomsprayen selvom jeg ikke troede, at det var muligt at blive mere begejstret 🙂 Den dufter helt afsindigt godt og så oplever jeg, at den har en beroligende effekt på mig selv, så vores soveværelse for også lige et par sprøjt, hih.
   Venlig hilsen Camilla

  Skriv et svar