Drikke/ Opskrifter

Opskrift på forfriskende grønsagsjuice

opskrift på lettere syrlig grønsagsjuice

Langt de fleste juice der falder i min smag, har en lettere sødme i sig. Jeg er generelt ikke specielt vild med det syrlige, men denne juice, er syrlig på den helt ok måde.

De sidste par juice opskrifter der er smidt på bloggen, afsløre at jeg er mest til frugterne og knap så vild med grønsagerne. Under vores juicekur, har jeg været igennem en del grønsagsjuice og ingen af dem er faldet i min smag. Der er ret ærgerligt, for det er jo enlig dem der er sundest, men hvad skal man stille op, når man nu ikke kan lide dem ? Derfor er det lidt ekstra fantastisk, at denne juice hitter hos mig. Den er allerede lavet et par gange og vores mindste er også helt tosset med den. Så jeg er begyndt at komme 2 sugerør i mine juice, så jeg nemmere kan dele den med ham.

Jeg synes at den fungere rigtig godt som en morgenjuice, da man bliver kvikket lidt ekstra op, og så elsker jeg farven på denne juice, som gør mig i et ekstra godt humør.

Opskrift på forfriskende grønsagsjuice

Du skal bruge følgende:

  • 5g ingefær
  • 1/4 citron
  • 2 æbler
  • 4 store håndfulde spinat

Sådan gør du:

  • Skær ingredienserne i passende størrelse og skyl spinatten.
  • Start med at køre citron igennem og fortsæt herefter med ingefæren.
  • Æblerne og spinatten tilsættes herefter. TIP! Kom spinatten ned mellem 2 æblestykker, så er det langt nemmere, at få presset det ned i maskinen. Ellers bliver det er værre fedte arbejde at få spinatten ned.
  • Server juicen med lidt knust is.

Påskrift på grøn grønsagsjuice

 

Ingen kommentar

Skriv et svar