Inspiration

Så er det også prøvet. 3 dages juicekur er nu veloverstået

Wilfa slow juicer

De sidste dage har stået i juicen’s tegn her hjemme, i hvert fald for Rasmus og jeg. Ungerne var friske på, at smage langt de fleste af vores juice og jeg må konstatere, at det er en perfekt måde at få lidt grønsager i dem. De er ret kræsne når det kommer til grønsager, hvor imod at frugt propper de sig med.

Det har været 3 udfordrende dage, hvor krisepunktet for mig, primært har været ved aftensmadstid, hvor jeg godt har kunne mærke, at der har skulle lidt ekstra styrke og god vilje til ikke, at bukke under og hoppe i køleskabet og smøre sig en mad. Jeg er sikker på, at det hos mig har været det psykiske ved, at jeg ikke har kunne tygge på noget i en hel dag, der har været hårdest. Vi valgte bevidst at juice den mandag, tirsdag og onsdag, da det er de dage vi har mest travlt. Der har vi ikke så meget tid til det med mad, så der ville det være “nemmest” for os, at holde den kørende kun på juice.

Mange steder på nette har jeg læst, at det er normalt at man får hovedpine og bliver sur og tvær. Det var enlig ikke noget jeg bemærkede. Jeg fik ikke hovedpine, men blev derimod utrolig træt og følte mig totalt drænet for energi. Første dag vi juicede den, gik Rasmus og jeg i seng kl 19:30 samtidig med vores 2 store unger og vi sov næsten med det samme. På anden dagen var det faktisk det samme, sulten havde dog lagt sig og jeg følte, at min sult meldte sig på en anden måde en den plejede, men klart på den gode måde. Jeg var ikke lige så træt og drænet som på første dagen, men istedet blev jeg ret svimmel og følte mig lidt difus i hoved. Det skal så lige siges, at jeg har været halvsyg igennem juicekuren, så det kan måske også have spillet lidt ind i hvordan jeg har haft det. På tredie dagen vågnede jeg om morgenen og følte mig slank (har kun tabt 0,5 kg), frisk og udhvilet og ikke mindst rigtig glad. Åh hvor betyder det altså bare meget at være glad. Det at være glad er totalt undervurderet i dagens Danmark! Stress, for lidt søvn, en dum sygdom og 3 unger, gør det til tider ret svært for mig, at forblive glad dagen lang. På tredie dagen følte jeg mig, som et helt nyt menneske og besluttede mig faktisk for, at fortsætte med at juice den og så “kun” spise aftensmad. Hvis der ikke skal andet til at have det så godt og føle sig så godt tilpas i sin krop, så fortsætter jeg med største glæde med min juice.

Vi investerede i en slowjuicer fra Wilfa og den er da uden tvivl en af de bedste investeringer vi har gjort os til dags dato (og en test vinder i Politiken). Den er møg god, nem at gøre ren og jeg tror måske jeg er blevet en smule forelsket i den. Vi tager i sommerhus i morgen, hvor jeg simpelthen er nødt til at have den med. Den er blevet min nye bedste ven og følgesvend. Vi købte den på WhiteAway.dk da de havde tilbud på den i bededagsferien. Vi fik pakken leveret hurtigt og så var den forsvareligt pakket ind, hvilket er et kæmpe plus hos mig. Så der kan I trygt handle.

De næste par blogindlæg kommer uden tvivl til at indholde en masse lækre opskrifter på forfriskende juice, som er perfekte at bruge hvis du skal på juicekur. Vi har prøvet mange forskellige juice på de 3 dage, nogle bedre end andre. Jeg er personligt mest til dem med frugt og kun lidt grønt, måske det også er derfor jeg kun har tabt mig 0.5 kg på de 3 dage.

Tip! Hvis du har tænkt dig, at tage springet ud i sådan en juicekur, så køb en ordentlig juicemaskine og forsøg dig med lidt forskellige juicer inden du tager springer. Så ved du hvad du kan lide og dermed også hvad du skal handle ind. Ellers ender du op med en masse grønsager du ikke kan bruge til noget.

Ingen kommentar

Skriv et svar