Drikke/ Opskrifter

Opskrift på hjemmelavet æble-pære-hindbær juice

Juicekur og opskrift på lækker forfriskende æble-pære-hindbær juice

Som I måske har læst i mit tidligere indlæg, så har vi været på juicekur her hjemme. Vi har fået lavet nogle ret lækre kombinationer, eller det synes vi da ihvertfald selv at vi har. Jeg må indrømme, at jeg ikke har været så vild med de juice. hvor der har været for mange grønsager i. Jeg kan ikke lide gulerødder, hvilket der er i langt de fleste opskrifter, så det har været lidt af en udfordring, at finde nogle juice der faldt i min smag. 

Første dag var langt den hårdeste af de 3 dage vi var på juicekur. Allerede om eftermiddagen var jeg ved at gå sukkerkold, så jeg biksende en forfriskende juice sammen, som er til den søde side. Den smagte fantastisk og jeg kom i rigtig sommer humør af den forsfriskende og lettere søde juice. Juicen gav mig det boost jeg havde brug for, for at komme igennem de næste par timer. Det er en juice jeg klart kommer til at lave igen og igen, når lækkersulten melder sig.

Du skal bruge følgende:

  • 1 cm af en citron
  • 1/2 bakke hindbær
  • 2 æbler
  • 1 pære

Sådan gør du:

  • Vi har som nævnt i tidligere indlæg en Wilfa slow juicer, så det er den maskine jeg har taget udgangspunkt i.
  • Start med at komme citronen i. TIP! Den kan undlades, men den gør at æblesaften ikke bliver brun. Desuden giver den et lækkert forfriskende pift til juicen.
  • Kom herefter æbler, pære og hindbær i maskinen. TIP! Kom hindbærene i imellem æblerne og pærene, så får du mest muligt saft ud af hindbærene. Ellers kommer de ud ved skrællen, som en hindbærgrød.

Nyd juicen med lidt knust is eller isterninger.

opskrift på forfriskende hjemmelavet sommerjuice

Ingen kommentar

Skriv et svar