Inspiration

Mors nye mirakel creme fra Milk & Co.

Mirakel creme fra Milk & Co.

Jeg lovede jer en opdatering i mit tidligere indlæg, omkring de nye produkter jeg netop har købt fra Milk & Co. I’m totally in love! Cremen hedder Spotty Tots Miracle, bare navnet i sig selv, fortæller det hele. Det er uden tvivl en mirakel creme, jeg har aldrig oplevet noget så lækkert og noget der har virket så hurtigt og godt på en og samme tid. Jeg er blevet totalt blown away by this product.

Når jeg er meget stresset, ses det med det samme på min hud. Især mine fingre bliver hårdt ramt af eksem. Jeg har prøvet oceaner af produkter, som min læge enten har ordineret på recept eller har anbefalet og lige meget har de hjulpet. Det er til stor gene når jeg er rigtig hårdt ramt på hænderne og det er bare så væmmeligt med sår og rifter på hænderne. Derfor var jeg ekstra spændt på virkningen af denne creme. Jeg har længe været villig til at prøve næsten hvad som helst, for at få mine bløde hænder tilbage.

Jeg smurte den utrolig velduftende og smør bløde creme, på de udsatte områder på mine hænder og ventede spændt på hvad der ville ske. Cremen blev lynhurtigt absorberet i huden, cremen sveg ikke, hvilket jeg ofte oplever at langt de fleste cremer gør. Så allerde her har cremen fået en del plusser i min verden. Jeg smurte creme på de udsatte områder, omkring 3 gange løbet af dagen og allerede om aftenen, kunne jeg se en klar forbedring på hænderne. De små sår og rifter var helet betydeligt og gjorde ikke ondt mere. Jeg havde overhoved ikke regnet med, at jeg efter så kort tid kunne forvente noget, så begejstringen vil ingen ende tage her hjemme. Allerede efter 2 dage var min eksem gevaldigt svundet ind og her efter 5 dage er det nærmest helt væk. Linus var rigtig tør på kinderne og hagen, så han fik også lidt creme på. Volla dagen efter, var der intet tilbage. I’m so in love with this product.

Denne creme er intet andet end en mirakel creme, som uden tvivl er blevet et musthave hos mig. Jeg kan klart anbefale denne creme til alle, som lider af tørhud, kløe eller anden form for gene, eller måske du bare leder efter en lækker velduftende creme. Så har du nu fundet den lækreste creme af den nette sum af kun 119 DKK. Den er klart uundværlig for alle med småbørn.

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar