Rørt tatar er noget af det bedste jeg ved! Vi får det alt for sjældent her hjemme, men skal den stå på lidt hverdagsluksus, skal der tatar til.
Her har jeg lavet en hjemmelavet rørt tatar med små aioli toppe, karse og sprøde rugbrødschips, som forret. Jeg har portionsanrettet den rørte tatar og sat en ekstra skål på bordet, med de sprøde rugbrødschips, da jeg ved af erfaring, at de ryger på no time.
Det er en perfekt luksus forret – en rigtig crowd pleaser. Det smager vidunderligt, imponere hver gang og er super nemt at lave.
Hvis du ikke helt har mod på, at begive dig ud i at lave din egen tatar, eller måske bare er for doven. Så gør dig selv den tjeneste, at gå ned til din lokale slagter og køb et stykke okseinderlår, af god kvalitet og få ham/hende, til at køre det igennem hakkeren for dig. Det kan godt betale sig, at købe kød af god kvalitet.
Lækker rørt tatar
Print OpskriftIngredienser
- 450 g okseinderlår
- 5 spsk skalotteløg, finthakket
- 4 spsk kapers, hakket
- 3 tsk worcestershire sauce
- 1 bundt frisk estragon og/eller persille, finthakket
- Flagesalt og friskkværnet peber
- Evt. aioli og lidt karse til pynt
Instruktioner
Hak kødet fint, gerne i hånden.
Bland alle ingredienser og smag til med salt og peber.
Server med hjemmelavede rugbrødschips , aioli og karse.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar