Mode

Nyt yndlings træningstøj til garderoben

Træningstøj Petit by Sofie Schnoor

Jeg besluttede mig for 4 uger siden for, at nu skulle der altså lidt flere resultater på bordet. Jeg har virkelig elsket, at have haft timer med min personlige træner, Michelle Wagner. Hun formår virkelig at svinge pisken og presse mig til det yderste. Det er simpelthen så fedt, men min vægt har simpelthen stået bum stille i alt for lang tid, trods styrketræning og konditionstræning. Jeg vil rigtig gerne smide 3-5 kg, men samtidig også have forbedret mine spise rutiner og enlig bare generelt ændret mit syn på mad. Derfor har jeg hyret Michelle i 3 måned, hvor hun lægger en kostplan special til mig.

Jeg køre nu på min 3 uge med kostplan og det går forbavsende godt. Det er stadig svært når ungerne og manden sidder og guffer i sig af søde sager, men jeg er endnu ikke bukket under og køre stadig hårdt på. Jeg kan allerede mærke en stor forbedring i kroppen, både sygdomsmæssigt men også sådan helt energimæssigt. Jeg har langt mere energi end jeg normalt plejer at have og jeg føler mig meget “lettere” i kroppen. I fredags blev min kostplan rettet lidt til, da der endnu ikke har været noget vægttab, men jeg har til gengæld smidt et par cm, så det går uden tvivl den rette vej. Jeg er meget spændt på slutresultatet og glæder mig som et lille barn, til at se om denne kostplan bære frugt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Michelle, til alle der trænger til et ekstra skub bag i. Hun er mega cool og er virkelig god til, at vejlede en til hvad der er godt for lige præcis dig. Det ligger vel enlig også i titlen personligtræner, hih. Hvis jeg har haft ømme ben, så er der blevet taget hensyn til det i vores time, hvis jeg har følt jeg har manglet noget mere overkrop, så har vi gjort det. Samtidig så er hun mega stærk i teknik, så man lære 100% hvordan en øvelse skal udføres og hun pisker en, til man kan udfører den ordentligt. Hold nu fast hvor har jeg squattet og lunched forkert i mange år, uden at det er blevet observeret når jeg har hold trænet. Det er virkelig godt, at jeg er kommet under Michelle’s vinger.

Michelle er netop startet hos IMKB, hvor hun har startet et 8-uger langt Boot Camp hold op. Det lyder helt fantastisk og er netop blevet tilføjet, på min ønskeseddel til jul. Vil elske sådan et 8-uger program, hvor der er sørget for madplan og træning. Krydser virkelig fingre for, at der ligger sådan et program under juletræet til mig.

Nu hvor jeg er begyndt at træne så meget, kan jeg virkelig mærke, at jeg mangler træningstøj. Jeg har længe været forelsket i lidt forskellige modeller fra 2XU, men i denne omgang blev træningsgarderoben opdateret med smukke styles fra Sofie Schnoor. Jeg har tidligere nævnt, at det er ufattelig lækkert trænings tøj og jeg er kæmpe fan, så det var enlig helt naturligt, at valget faldt på træningstøjet fra Sofie Schnoor. Så må det blive i næste omgang, at der bliver klikket nogle 2XU tights hjem, for jeg bliver uden tvivl nødt til at eje et par eller 2.

Nyt trænings tøj fra Sofie Schnoor

I får lige lidt direkte links og priser til Sofie Schnoor træningstøjet her:
Top til 299 DKK
Top til 299 DKK
Top til 299 DKK
T-shirt til 399 DKK
Cardigan/bluse til 549 DKK
Bukser til 599 DKK

Disse 2XU tights er netop tilføjet på min ønskeseddel. Nøj hvor er de altså bare møg fede! Jeg MÅ og skal eje dem en dag.

Ingen kommentar

Skriv et svar