Mode

Nyt tøj til mor

Sofie Schnoor til mor

Så blev det altså tid til, at mor her, skulle have noget nyt tøj. Det sker ikke så tit, men når det så gør, så bliver der også købt noget rigtig lækkert, som holder længe. Jeg afventer endnu en blød pakke til mig selv, og jeg kan slet ikke vente til imorgen hvor den gerne skulle komme.

I den første pakke her, gemte der sig en masse lækkert og forskelligt fra Sofie Schnoor. Måske har I allerede set det nye træningstøj fra Sofie Schnoor ? Hvis ikke, kan jeg virkelig anbefale det. Det sidder sindsygt godt, eller det gør det ihvertfald på mig, og jeg er faktisk meget mere glad for dette, i forhold til alt det Nike, Adidas m.m jeg har til min træning. Jeg er faktisk blevet så glad for det, at jeg har bestilt et ekstra par leggings og en ekstra top. Man kan aldrig få for meget træningstøj, det fortæller jeg ihvertfald mig selv hihi. Jeg er især glad for det grå leo print på både leggings og top. Toppen er ikke en af dem der er mega tæt siddende. Jeg er ikke til alt for tæt siddende toppe når jeg træner, de må godt være lidt løse i det, hvilket jeg altid har svært ved at finde.

Der gemte ikke kun trænings tøj i pakken, der var blandt andet også et par fine sandaler. Jeg trænger virkelig til et ordentligt par sandaler. Jeg har de sidste 2 år, ikke kunne finde nogle sandaler jeg har været rigtig glade for, men de her er jeg allerede svært glade for, så de skal nok blive et hit til sommer.
Der var også 2 par nye bukser i pakken, jeg trængte forfærdeligt til lidt ekstra bukser. Elsker bukserne fra Sofie Schnoor, da der er elastik i livet. Bukser med elastik i livet er det bedste jeg ved, så kan jeg nemlig tillade mig at spise lidt ekstra, uden at bukserne strammer haha. Der var også 1 trøje og 1 t-shirt med i pakken. Trøjer og t-shirts kan man jo aldrig få for mange af, og kvaliteten på Sofie Schnoor’s tøj er simpelthen fantastisk. Du får kvalitet for pengene og så holder tøjet bare vask efter vask, ellers er det bare fordi jeg er sindsyg god til at vaske vores tøj her hjemme 😉

Nyt tøj til moar fra Sofie Schnoor

Link og pris til det lækre tøj:
Trænings leggings – 549 Kr
Trænings top – 299 Kr
Bukser – 699 Kr
Bukser – 699 Kr
Trøje – 599,-
T-shirt – 399 Kr
Sandalerne er udsolgt kan jeg se, så dem kan jeg desværre ikke linke til.

Den bløde pakke der gerne skulle komme imorgen, er fra Soft Gallery Woman. Den indeholder lidt, bukser, kjoler og t-shirts, som jeg nok også skal tage billeder af og få lagt på bloggen. Glæder mig forfærdelig meget til at se det live 🙂

 

Ingen kommentar

Skriv et svar