Opskrifter/ Sundere søde sager

Opskrift på syndig og sund Snickerskage

Opskrift på Snickerskage

Jeg bager ret ofte i øjeblikket, som mange af jer nok har opdaget. Som tidligere nævnt er det en af mine måder at afstresse på og jeg synes, at det er en god måde at få tømt mit hoved på. Både Rasmus og jeg har rigtig travlt for tiden og der er ikke rigtig udsigt til, at det klare op lige foreløbig, så det er vigtigt at vi passer lidt på os selv, i denne travle tid. Bagning og træning, giver mig det frirum jeg har behov for. Rasmus slapper af ved at tage ud og være sammen med han venner, se en film eller en sjælden gang imellem, spille lidt computer, ja så går der sgu lidt teenager i ham igen, hihi.

Lækker opskrift på sund snickerskage

Når jeg nu bager så meget i øjeblikket, så er mine forældre og især mit arbejde meget heldige, at få en masse kage. Mine forældre kommer ofte uanmeldt forbi i weekenderne, for at hilse på ungerne og få en kop kaffe. Sjovt nok passer det tit med, at jeg lige har lavet kage. Hvis der er mange kage rester, kommer det med på arbejde, da jeg ellers for spist det hele, hvilket jeg ikke skal! Så får jeg aldrig smidt de sidste 5 kg, som jeg stadig kæmper med. Eller kæmper og kæmper, jeg gør jo egentlig ikke så meget for at få smidt dem. Måske det ville hjælpe hvis jeg spiste lidt sundere. Det er et under at jeg ikke er overvægtig! Jeg må også snart få taget mig lidt sammen.

Når men tilbage til hele pointen. Da jeg jo ofte bager i øjeblikket, bliver der også bagt nogle alternative kager, nemlig nogle sunde nogle af slagsen. Så kan man godt tillade sig, at tage et ekstra stykke, uden at få det helt dårligt med sig selv. Jeg vil faktisk tro, at denne snickerskage også er en paleo opskrift, lige uden at være helt 100% sikker. Jeg så et billede på instagram for noget tid siden, af denne snickerskage og jeg har haft lyst til at bage den lige siden. Kagen var rigtig lækker og snasket, den gav mig faktisk følelsen af, at jeg sad og spiste et stykke “rigtig” kage. Især toppingen var jeg helt tosset med. Kagen tager ingen tid at bikse sammen og kræver ikke de store færdigheder, så det er bare om at komme igang, hihi.

Opskrift på syndig og sund Snickerskage

Opskrift på syndig og sund Snickerskage.

Du skal bruge følgende til kagen:

Sådan gør du:
Blend mandler og dadler.
Tilsæt resten af ingredienserne og blend det godt sammen.
Kom dejen i en lille kageform, jeg brugte en lille springform på 20 cm. Bag kagen i en forvarmet ovn, ved 200 grader varmluft i ca 15 minutter. TIP! Hvis du ikke ønsker en snasket midte, så giv kagen lidt ekstra i ovnen.

Du skal bruge følgende til topping:

  • 100g mørk chokolade, gerne den fra Isis.
  • Saltede peanuts, så kagen er dækket.

Sådan gør du:
Smelt chokoladen over vandbad.
Dæk toppen af kagen med peanuts.
Hæld den smeltede chokolade over de saltede peanuts, og lad det køle.

Når chokoladen har sat sig er kagen klar til servering.

Rigtig god fornøjelse.

Paleo kage opskrift - Lækker Snickers kage

 

Ingen kommentar

Skriv et svar