Ihh hvor er det skønt at være tilbage på bloggen efter næsten en måneds fravær. Vi har desværre ikke haft internet i over 3 uger, grundet udskiftning af nogle ledninger ude i vejen. Jeg kan nu konkludere at jeg i en mild grad er afhængig af internet. Hold nu fast hvor har det været hårdt for hele familien, især ungerne har haft svært ved at forstå, at de ikke lige kunne se netflix eller spille på deres Ipads, men hvor har det enlig også været dejligt med et break fra computeren. Jeg er derfor ret bag ud med mine indlæg, om hvad der sker lige for tiden, for hold nu fast der sker meget, men som en start får I lige denne lækre opskrift.
Det er efterhånden et par uger siden, at jeg bagte denne syndige herlighed, men det gør den bestemt ikke mindre god. Er man til pumpkin pie, så er denne bestemt også noget for dig. Mums hvor smagte den bare helt igennem fantastisk. En lækker knastende bund af Oreo, fyldt med lækker pumpkin pie fyld og toppet med flødeskum, ja der var ihvertfald fest i min mund.
Til denne opskrift skal deres bruges græskar pure, og den nemmeste løsning efter min mening er bestemt, at købe en dåse med græskar pure, men de kan virkelig være svære at få fingre i. Det er også rigtig nemt at lave selv, men hvis det er uden for græskar sæson, så kan det også være svært at få fingre i et græskar. Efter at have søgt nettet tyndt over en meget lang periode, og flere forgæves besøg i forskellige butikker rundt om i København, som eftersigne skulle have græskar pure på dåse, fandt jeg det endelig! Min søde personlige træner endte med at være min redning, efter at hun tippede mig om butikken. Jeg fandt det i Meny på Borups Allé på Frederiksberg, så nu er det slut med at lede forgæves. Hell yeah!!
Du skal bruge følgende til bunden:
- 32 Oreo
- 2 spsk farin
- 75g smeltet og afkølet smør
Blendt Oreo til fine krummer. Tilsæt farin og den smeltet smør og blendt til det er godt inkorporeret.
Pres blandingen i et jævnt lag i bunden og op ad siderne, på et tærtefad.
Bunden bages i en forvarmet ovn ved 160 grader, i ca 15 minutter. TIP! Husk at alle ovne bager forskelligt, derfor kan bagetiden variere.
Når bunden er færdig tages den ud af ovnene og sættes til afkøling.
Du skal bruge følgende til fyld:
- 1 dåse græskarpure
- 115g neutral smørost (Philadelphia eller den billige fra Aldi, kan med fordel bruges)
- 0.5 kop farin
- 1/4 tsk kanel
- 174 task muskatnød
- 0.5 kop ahorn sirup
- 1 kop fløde 38% – Pisket til flødeskum
Blendt græskarpure, smørost, farin, kanel og muskatnød godt sammen. Tilsæt Ahornsirup og blendt igen. Tilsidst vendes græskarmassen forsigtigt med flødeskummen og hældes over den afkølet Oreo bund.
Stil tærten på køl i mindst 3 timer, men gerne natten over. Server kagen toppet med en omgang friskpisket flødeskum. Mums og velbekommen.
Ingen kommentar