Bageværk/ Opskrifter

Nem opskrift på skyrboller

luftige skyrboller

Min morgenmad idag, har bestået af sådan en fætter her.

En lækker og luftig skyrbolle med smør og ost, samt en rød peberfrugt som gnavegrønt. Det er en morgenmad på ca. 300 kcal, alt afhængig af hvilken smør og ost du bruger.

Skyrbollerne er super nemme at lave, og de smager virkelig godt. De er super luftige og dejlig bløde. Man kan på ingen måde smage, at de er kalorielette.

1 bolle indholder ca 140 kcal, alt afhængig af mærke. Så de kan spises med god samvittighed.

Opskriften kan jeg ikke tage æren for – jeg har dog ændret en lille my på den. Det er nemlig en opskrift jeg faldt over på IG, og jeg kan simpelthen ikke huske, hvem der havde delt opskriften – typisk! Men uanset hvad, så er det en virkelig god opskrift, som du vitterligt bør prøve.

Det er til dato de bedste skyrboller jeg har prøvet, og jeg har været mange forskellige igennem.

Nem opskrift på skyrboller

Print Opskrift
Serveringer: 4 stk

Ingredienser

  • 230g naturel skyr
  • 20g husk
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 0.5 tsk fint salt
  • 15g chiafrø
  • 35g havregryn
  • 50g speltmel
  • 1 spsk honning

Instruktioner

1

Kom skyr, husk, bagepulver og natron i en skål og rør det godt sammen.

2

Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det hele godt sammen. Jeg vil anbefale at ælte det sammen med hænderne.

3

Del dejen i 4 og form til boller. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

4

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, i 25 minutter.

5

Lad afkøle på en bagerist.

Skyrboller er perfekte til morgenmad og frokost. Jeg nyder gerne en bolle til frokost, med en omgang hjemmelavet æggesalat og gnavegrønt on the side.

Rigtig god fornøjelse.

skyrboller - proteinboller

Ingen kommentar

Skriv et svar