
Hjemmerørt æggesalat.
Så nemt og så lækkert, og så vanvittig nemt selv at lave.
Hvis lille L selv fik lov til at bestemme alt hvad han skulle spise i løbet af dagen, så ville hans morgenmad bestå af blødkogte æg, hans frokost af æggesalat og hans aftensmad af hårdkogte æg med agurkestænger til.
Lille L elsker æg og jeg forstår ham godt!
Der er nu heller intet som en hjemmerørt æggesalat. Så skulle det da lige være for en omgang skinkesalat eller tunmousse, men for lille L er der intet der slår æggesalat, heh.
Til lille L’s held, har jeg idag lavet en stor portion æggesalat, så der er til julefrokostbordet imorgen.
Hjemmelavet æggesalat
Print OpskriftIngredienser
- 5 æg
- 3 spsk mayonaise
- 2 spsk creme fraiche 18 %
- 1 tsk karrypulver
- 1 knsp gurkemeje
- Salt og peber
- 1 bundt finthakket purløg, eller 1 pakke karse
Instruktioner
Kog æggene i en gryde med kogende vand i 8 minutter, hæld herefter vandet fra og skyl med koldt vand.
Pil og skær æggene i små tern.
Rør mayonnaise, cremefraiche, karry, gurkemeje og purløg sammen til en dressing.
Tilsætte æggetern og vend sammen med dressingen.
Smag til med salt og peber, og pynt med lidt finthakket purløg eller karse.
Noter
Tilsæt eventuelt lidt små æbletern, finthakket forårsløg eller lidt sprød stegt bacon.
Nyd den lækre æggesalat på et godt stykke rugbrød, og eventuelt med en lækker hjemmebrygget hybensnaps til.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar